Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lyubov Prigozhina - Η επιχειρηματίας σύζυγος του Prigozhin (Wagner) με ατομικό εισόδημα 27 εκατ. ευρώ και η μυστηριώδης σχέση τους

Lyubov Prigozhina - Η επιχειρηματίας σύζυγος του Prigozhin (Wagner) με ατομικό εισόδημα 27 εκατ. ευρώ και η μυστηριώδης σχέση τους
Το ατομικό της εισόδημα το 2020 φαίνεται πως άγγιξε τα  2,5 δισεκατομμύρια ρούβλια, περίπου 27 εκατομμύρια ευρώ
Σχετικά Άρθρα
Ο Yevgeny Prigozhin γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1961 στο Λένινγκραντ (τώρα Αγία Πετρούπολη).
Η πρώιμη ζωή του παραμένει καλυμμένη με μυστήριο ενώ λίγα είναι γνωστά για την οικογένειά του ή την ανατροφή του.

Καθώς η πολιτική καριέρα του Putin εκτινάσσονταν στα ύψη, το ίδιο αυξανόταν και η περιουσία του Prigozhin.
Ο ίδιος επέκτεινε την αυτοκρατορία του στην εστίαση, σχηματίζοντας τελικά την εταιρεία Concord Management and Consulting. 
Μέσω του Concord, ο Prigozhin εξασφάλισε προσοδοφόρα κυβερνητικά συμβόλαια για την παροχή γευμάτων σε σχολεία, νοσοκομεία και τον στρατό. Οι στενοί δεσμοί του με τη ρωσική κυβέρνηση διευκόλυναν την επέκταση των επιχειρηματικών του συμφερόντων, επιτρέποντάς του να συγκεντρώσει μια σημαντική περιουσία.
Ωστόσο, οι δραστηριότητές του ξεπέρασαν τη σφαίρα της εστίασης. Τόλμησε να εισέλθει στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης ιδρύοντας την Υπηρεσία Ερευνών Διαδικτύου (IRA), μια μυστική οργάνωση γνωστή για τη χειραγώγηση των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

pic-of-Yevgeny-Prigozhin-with-mercenaries-in-Ukraine.jpg
Ο Yevgeny Prigozhin είναι παντρεμένος με την Lyudmila Prigozhina. Οι πληροφορίες λένε ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες για τη Lyudmila, είναι γνωστό ότι υπήρξε σταθερή σύντροφος του Yevgeny Prigozhin καθ' όλη τη διάρκεια της άνοδό του στην εξουσία.
9f0b15df203b452cb5b81993fc97c827.webp

Όπως και ο σύζυγός της, η Lyudmila Prigozhina προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και οι λεπτομέρειες για το παρελθόν και την πρώιμη ζωή της είναι σπάνιες. Πιστεύεται ότι γεννήθηκε τη δεκαετία του 1960 και διατηρούσε την ιδιωτική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρά τις περιορισμένες δημόσιες πληροφορίες, είναι προφανές ότι υπήρξε βασική πηγή υποστήριξης για τον Yevgeny καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους.
Η ακριβής ημερομηνία της γνωριμίας της με τον σημερινό σύζυγό της είναι ασαφής. Το γαλλικό περιοδικό Mafame Figaro την τοποθετεί στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια.
Η  Lyudmila είναι φαρμακοποιός αλλά κυρίως, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας ιδιοκτήτρια της αλυσίδας καστημάτων με είδη γλυκισμάτων "Musée du chocolat". Τα τελευταία χρόνια ανοίγει και κλείνει τη μία εταιρεία μετά την άλλη. Στην Αγία Πετρούπολη, είναι ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σπα Crystal Spa & Lounge και του boutique hotel και κέντρου wellness Crystal Spa & Residence.
Το ατομικό της εισόδημα το 2020 φαίνεται πως άγγιξε τα  2,5 δισεκατομμύρια ρούβλια, περίπου 27 εκατομμύρια ευρώ.
Μαζί έχουν 3 παιδιά, 2 κόρες και έναν γιο.
Yevgeny-Prigozhin-daughter.jpg
Η 30χρονη κόρη τους

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης