Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: 9 νεκροί, 56 τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στο Kramatorsk

Ουκρανία: 9 νεκροί, 56 τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στο Kramatorsk
Η Ρωσία αξίζει ήττα και δικαστήριο ανέφερε σε μήνυμά του ο Ουκρανός πρόεδρος, Volodymyr Zelensky
(upd2) Τουλάχιστον 9 νεκροί και 56 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ρωσικής πυραυλικής επίθεσης στην πόλη Kramatorsk, στην ανατολική Ουκρανία.
Δύο πύραυλοι έπληξαν ένα χωριό στις παρυφές του Kramatorsk, αν και ο μεγαλύτερος αριθμός θυμάτων προέρχεται από την επίθεση σε εστιατόριο της πόλης.
Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν ανθρώπους στα συντρίμμια του κτηρίου, το οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Σε δηλώσεις του ο κυβερνήτης του Kramatorsk, Pavlo Kyrylenko υποστήριξε πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι και τρία παιδιά.
Όπως είπε ο Kyrylenko, από την επίθεση τεράστιες υλικές ζημιές καταγράφηκαν σε ένα 18ώροφο κτήριο, σε 65 σπίτια, σε πέντε σχολεία, σε δύο νηπιαγωγεία, σε ένα εμπορικό κέντρο, σε ένα ξενοδοχείο καθώς και σε ένα κτήριο διοίκησης.
Στο νυχτερινό διάγγελμα του ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky εξέφρασε τον αποτροπιασμό του, υποστηρίζοντας πως οι επιθέσει αυτές δείχνουν ότι στη Ρωσία «αξίζει μόνο ένα πράγμα ως συνέπεια αυτού που έκανε - ήττα και δικαστήριο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης