Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δίκη Trump: Εφετείο της Νέας Υόρκης περιορίζει το κατηγορητήριο - Δεν θα ληφθούν υπόψιν οι υποθέσεις της Ivanka

Δίκη Trump: Εφετείο της Νέας Υόρκης περιορίζει το κατηγορητήριο - Δεν θα ληφθούν υπόψιν οι υποθέσεις της Ivanka
Εφετείο της Νέας Υόρκης περιορίζει τις συναλλαγές για τις οποίες ο Γενικός Εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει αγωγή βάσει του νόμου παραγραφής - «Άσχετες» με τη δίκη κρίθηκαν οι υποθέσεις της Ivanka Trump
Εφετείο της Νέας Υόρκης περιόρισε το εύρος μιας σειράς κατηγοριών της πολιτικής αγωγής που κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την οικογένειά του για «καταπληκτική» απάτη.
Ειδικότερα το εφετείο ανακοίνωσε ότι η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Letitia James πρέπει να αποκλείσει από τη αγωγή τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις 13 Ιουλίου 2014 ή τις 6 Φεβρουαρίου 2016.
Επιπλέον, απορρίφθηκαν οποιοιδήποτε ισχυρισμοί αφορούν την κόρη του Trump, Ivanka.
Το Εφετείο στο Μανχάταν αποφάσισε ότι η εισαγγελέας James έχει την εξουσία να μηνύσει για «επανειλημμένη ή επίμονη απάτη ή παρανομία», αλλά ότι οι κατηγορίες εναντίον της Ivanka ήταν πολύ παλιές και θα έπρεπε να είχαν παραληφθεί.
Ο δικηγόρος του Trump, Crhis Kise, κατηγόρησε επίσης την James ότι προσπάθησε να «παρέμβει» σε ιδιωτικές επιχειρηματικές υποθέσεις κατά τη διάρκεια των ακροάσεων που διεξήχθησαν νωρίτερα αυτό τον μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης