Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov: Καταστρέψαμε ένοπλες ουκρανικές ομάδες στο Belgorod της Ρωσίας

Kadyrov: Καταστρέψαμε ένοπλες ουκρανικές ομάδες στο Belgorod της Ρωσίας
Ο Kadyrov ανακοίνωσε σημαντική επιτυχία κατά της ουκρανικής DRG στην περιοχή Belgorod της Ρωσίας
Τσετσένοι μαχητές απέκρουσαν προσπάθεια ουκρανικής ομάδας δολιοφθοράς και αναγνώρισης (DRG) να διεισδύσει προς την κατεύθυνση Shchetinovka και Bogun-Gorodok, στην περιοχή Belgorod.
Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov στο κανάλι του στο Telegram την Τρίτη.
Καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αποστολές μάχης προς την κατεύθυνση του Shchetinovka και του Bohun-Haradok.
Την προηγούμενη μέρα, έχοντας συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, οι στρατιώτες μας κάλυψαν επιτυχώς την εχθρική ομάδα στην περιοχή ευθύνης τους με πυρά πυροβολικού.
Ενεργώντας προληπτικά, απέτρεψαν προσπάθεια της ουκρανικής DRG και κατέστρεψαν τον εχθρό», έγραψε ο Kadyrov.
Διαβεβαίωσε ότι αυτό συμβαίνει κάθε φορά που «ο εχθρός προσπαθεί να πλησιάσει πιο κοντά στις αμυντικές γραμμές».
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους επικεφαλής των τμημάτων του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τις περιφέρειες Kurchaloevsky και Shatoisky της δημοκρατίας, Rustam Aguev και Gairbek Delimkhanov, οι οποίοι βρίσκονται επί τόπου και εξετάζουν ένα σχέδιο αντιμετώπισης.
Στα μέσα Ιουνίου, το προσωπικό του τσετσενικού τάγματος "West-Akhmat" του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας άρχισε να εξουδετερώνει τις ουκρανικές ομάδες δολιοφθοράς και να εμποδίζει τη διείσδυσή τους στο έδαφος της περιοχής Belgorod.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης