Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η εθνική φρουρά θα λάβει βαρύ οπλισμό και άρματα μάχης

Ρωσία: Η εθνική φρουρά θα λάβει βαρύ οπλισμό και άρματα μάχης
Ο Zolotov είπε επίσης ότι οι μισθοφόροι της Wagner οι οποίοι πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο μια μικρής διάρκειας ανταρσία, δεν θα ήταν σε θέση να καταλάβουν την Μόσχα αν είχαν φθάσει στην ρωσική πρωτεύουσα

Η Εθνική Φρουρά της Ρωσίας θα εξοπλισθεί με βαρύ οπλισμό και άρματα , μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο τον επικεφαλής της Zolotov, αφότου οι μονάδες της Εθνικής Φρουράς έφθασαν πολύ κοντά στη σύγκρουση με τους βαριά εξοπλισμένους στασιαστές της Wagner για να υπερασπιστούν την Μόσχα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το θέμα αυτό συζητήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Putin.
Ο χρόνος παράδοσης των στρατιωτικών οχημάτων και των βαρέων όπλων της Εθνικής Φρουράς θα εξαρτηθεί από τη χρηματοδότηση.

Ο Zolotov είπε επίσης ότι οι μισθοφόροι της Wagner οι οποίοι πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο μια μικρής διάρκειας ανταρσία, δεν θα ήταν σε θέση να καταλάβουν την Μόσχα αν είχαν φθάσει στην ρωσική πρωτεύουσα, μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti.
Για να αποφευχθεί η αιματοχυσία, το τμήμα αλληλεπίδρασε με το FSB , το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης