Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Indraguzik»: Όταν ο διαβόητος ηγέτης της Wagner έγραφε... παιδικό παραμύθι

«Indraguzik»: Όταν ο διαβόητος ηγέτης της Wagner έγραφε... παιδικό παραμύθι
Η ίδια η ιστορία διαδραματίζεται σε μια χώρα "λιλιπούτειων ανθρώπων" που ζουν ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους και ακολουθεί τον Indraguzik καθώς πέφτει από έναν πολυέλαιο θεάτρου και προσπαθεί να βρει το δρόμο για το σπίτι του
Μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Prigozhin, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου με το προφίλ του ανθρώπου που έχουμε δει έως τώρα, παρουσιάζουν σε άρθρο τους οι Moscow Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηγέτης της διαβόητης ρωσικής μισθοφορικής ομάδας Βάγκνερ, ο οποίος εξέτισε εννέα χρόνια φυλάκισης για κλοπή, που φημολογείται ότι παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές και που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, είχε γράψει πριν 20 χρόνια ένα... παιδικό παραμύθι.
Με τον τίτλο "Indraguzik", ένα επινοημένο όνομα, το βιβλίο αφηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού και της αδελφής του που ζουν με την οικογένειά τους μέσα σε έναν τεράστιο πολυέλαιο θεάτρου.
Επισήμως, οι συγγραφείς του "Indraguzik" είναι τα δύο παιδιά του Prigozhin, η Polina και ο Pavel. Ωστόσο, στον πρόλογο του βιβλίου, από το οποίο τυπώθηκαν μόλις 2.000 αντίτυπα, αναφέρεται ότι η ιστορία ήταν μια συνεργασία μεταξύ του Prigozhin, του γιου και της κόρης του.
Οι Moscow Times απέκτησαν ένα σωζόμενο αντίτυπο του "Indraguzik", το οποίο ρίχνει ασυνήθιστο φως σε έναν άνθρωπο που σήμερα είναι περισσότερο γνωστός για τις αιματηρές τακτικές του στην Ουκρανία, τις διαμάχες του με κορυφαίους Ρώσους στρατηγούς και -κάποιοι εικάζουν- τις πολιτικές φιλοδοξίες του.

Η ίδια η ιστορία διαδραματίζεται σε μια χώρα "λιλιπούτειων ανθρώπων" που ζουν ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους και ακολουθεί τον Indraguzik καθώς πέφτει από έναν πολυέλαιο θεάτρου και προσπαθεί να βρει το δρόμο για το σπίτι του.
Σύμφωνα με τον πρόλογο του βιβλίου, η Polina και ο Pavel πρότειναν τα ονόματα για τους πρωταγωνιστές και έπεισαν τον πατέρα τους "να επινοήσει μια ιστορία για ένα μικροσκοπικό αγόρι που ονομάζεται Indraguzik και την αδελφή του Indraguza".Όταν εκδόθηκε το "Indraguzik" από τον ελάχιστα γνωστό εκδότη Agat το 2004, ο Πριγκόζιν διατηρούσε μια επιτυχημένη επιχείρηση εστιατορίου στην Αγία Πετρούπολη.

www.baningnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης