Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πειραματόζωο η Αυστραλία του Great Reset: Δοκιμάζουν μέτρα που θα εφαρμοστούν στην... εφιαλτική φεουδαρχική κοινωνία του μέλλοντος

Πειραματόζωο η Αυστραλία του Great Reset: Δοκιμάζουν μέτρα που θα εφαρμοστούν στην... εφιαλτική φεουδαρχική κοινωνία του μέλλοντος
Η Επαναφορά, ή η 4η Βιομηχανική Επανάσταση όπως την αποκαλούν μερικές φορές, συνιστά την αρχή μιας νέας τρομακτικής εποχής φεουδαρχίας.
Πριν από λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια των lockdown της πανδημίας του κορωνοϊού, οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ άρχισαν να προωθούν ευρέως μια ιδέα που ονομάζεται «Μεγάλη Επαναφορά». Ήταν μια ατζέντα που μερικές φορές ψιθυριζόταν σε συνέδρια τραπεζιτών πριν από 15 χρόνια, αλλά τώρα το Reset προωθήθηκε ανοιχτά στα μέσα ενημέρωσης και στο Νταβός.
Είναι ένα νέο οικονομικό παράδειγμα, μια επανάσταση στην οποία η τεχνητή νοημοσύνη διαχειρίζεται τα πάντα, η ανθρωπότητα υποβιβάζεται σε περιορισμένο αριθμό ζωτικών θέσεων εργασίας και μια νέα μάρκα τεχνολογικού σοσιαλισμού κυβερνά τις ζωές μας, η ιδιωτική περιουσία παραμερίζεται και ο λαός ζει καθημερινά μέσα σε μια «κοινή οικονομία» στην οποία κανείς δεν κατέχει τίποτα και όλα είναι δανεισμένα από το συλλογικό σύστημα.

Η Επαναφορά, ή η 4η Βιομηχανική Επανάσταση όπως την αποκαλούν μερικές φορές, συνιστά την αρχή μιας νέας τρομακτικής εποχής φεουδαρχίας.

Είναι μια επιστροφή στο ολιγαρχικό και αγροτικό μοντέλο, μια επιστροφή στην υποδούλωση.
Ο μέσος άνθρωπος θα μπορούσε να εργαστεί μόνο ως μέσο για να επιβιώσει, και όχι για να συσσωρεύσει πλούτο για το μέλλον.
Και η επιβίωση κάθε αγρότη θα εξαρτιόταν απόλυτα από την πρόσβασή του στο σύστημα, η οποία θα μπορούσε να αφαιρεθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.
Το κύριο σκαλοπάτι σε αυτόν τον δυστοπικό εφιάλτη θα ήταν ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακών νομισμάτων.
Η κοινωνία που διαθέτει μετρητά, αφαιρεί δύναμη από τους παγκοσμιοποιητές να επιβάλουν τα άλλα στοιχεία της Επαναφοράς τους.
Αλλά πότε και πώς θα εφαρμόσουν αυτό το τερατούργημα, και γιατί κάποιος να το ενστερνιστεί;

Τα δραματικά γεγονότα

Οι παγκοσμιοποιητές τείνουν να λειτουργούν σε αργή πρόοδοο, αλλά μερικές φορές εκμεταλλεύονται τα δραματικά γεγονότα κρίσης για να φοβίσουν τον πληθυσμό να συμμορφωθεί με πολιτικές που θα χρειάζονταν δεκαετίες για να θεσπιστούν διαφορετικά.
Το είδαμε ξεκάθαρα με την πανδημία.
Οι περισσότερες από τις έννοιες του Reset αποκαλύφθηκαν στο κοινό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως επειδή οι παγκοσμιοποιητές νόμιζαν ότι το είχαν στο τσεπάκι και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει.
Αυτό περιλάμβανε ακόμη και συνεχή συζήτηση για συστήματα χωρίς μετρητά για την «αποτροπή της εξάπλωσης του covid με το φυσικό χρήμα».
Όμως, το covid με το μικροσκοπικό ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης δεν κατάφερε να τρομάξει αρκετά τους ανθρώπους και η ευκαιρία χάλασε.

Σήμερα, το ερώτημα είναι πότε θα προσπαθήσουν ξανά;

Οι περισσότεροι παγκοσμιοποιημένοι οργανισμοί αναφέρουν με συνέπεια το έτος 2030 ως το χρονοδιάγραμμά τους για την ολοκλήρωση των πολυάριθμων έργων που έχουν υλοποιήσει, συμπεριλαμβανομένου του «Great Reset» μαζί με πολλούς στόχους για το κλίμα και τη φορολογία του άνθρακα.
Το WEF το αποκαλεί «ένα κοινωνικό συμβόλαιο για να μεταμορφώσει τον κόσμο μας μέχρι το 2030».
Ο ΟΗΕ το ονομάζει απλώς «Ατζέντα 2030».
Αυτό σημαίνει ότι το ίδρυμα θέλει να έχει το πλέγμα ελέγχου του εντός επτά ετών ή λιγότερο.
Αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς μια κρίση επικών διαστάσεων, αλλά πρώτα θα έπρεπε να εισαγάγουν έναν αριθμό μελλοντικών μηχανισμών ως δοκιμαστική λειτουργία.
Με αυτόν τον τρόπο, όταν συμβεί η καταστροφή, το κοινό θα εξοικειωθεί με τις λύσεις που οι ελίτ θα τους ζητήσουν να υιοθετήσουν αργότερα.

Στην περίπτωση των ψηφιακών νομισμάτων, το crypto έχει ήδη λάβει ευρεία προβολή στα δημοφιλή μέσα και η Αυστραλία το ινδικό χοιρίδιο!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κατέχουν κρυπτογράφηση και σχεδόν κανείς δεν το χρησιμοποιεί, αλλά όλοι το έχουν ακούσει.
Τα CBDC πιθανότατα θα οδηγήσουν το κύμα κρυπτογράφησης και θα παρουσιάζονται ως μια «ασφαλέστερη και πιο σταθερή» επιλογή κρυπτογράφησης.
Προς το παρόν, η Αυστραλία φαίνεται να είναι το κύριο ινδικό χοιρίδιο για την καλλιέργεια CBDC σε μεγάλο δυτικό πληθυσμό.
Τα πιλοτικά τους προγράμματα πρόκειται να ολοκληρωθούν αυτό το καλοκαίρι και οι διεθνείς συναλλαγές έχουν ολοκληρωθεί χρησιμοποιώντας τη μονάδα eAUD.
Ωστόσο, δεν έχουν αποκαλύψει πότε θα μπορούσαν να εισαγάγουν το νόμισμα στις αγορές Forex ή στους πολίτες.

Το θέμα είναι ότι το σύστημα υπάρχει και μπορεί να αντιγραφεί και να υιοθετηθεί από οποιαδήποτε άλλα έθνη.

Ωστόσο, οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι χώρες όπως η Αμερική δεν θα δεχτούν ένα σύστημα πλήρως χωρίς μετρητά αν δεν καταρρεύσει το υπάρχον νόμισμα και η οικονομία τους.
Απλώς δεν πρόκειται να συμβεί διαφορετικά, και υπάρχουν αμφιβολίες ότι πολλοί Αμερικανοί θα δεχτούν ένα τέτοιο σύστημα ακόμη και μετά από μια κατάρρευση.
Η πλειοψηφία των Αμερικανών, το 59%, λέει ότι τους αρέσει να έχουν μαζί τους μετρητά για διάφορες αγορές.
Αν και οι δυτικοί καταναλωτές πραγματοποιούν πληρωμές πιο συχνά με τραπεζικές κάρτες, εξακολουθούν να απολαμβάνουν να έχουν φυσικά χρήματα όταν το θέλουν.
Οι συνέπειες της περίπλοκης ψηφιακής επιτήρησης κάθε μεμονωμένης αγοράς και μεταφοράς κεφαλαίων δεν χάνονται σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.
Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι αν βάλουν στην κυβέρνηση ένα τηλεσκόπιο στα πορτοφόλια τους, τελικά αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.
Αφαιρέστε την επιλογή της ανωνυμίας και εκατομμύρια άνθρωποι θα αντισταθούν, ακόμα κι αν δεν έχουν τίποτα συγκεκριμένο να κρύψουν.

Η θυσία για την αποφυγή των μετρητών

Η μετατροπή σε σύστημα χωρίς μετρητά θα απαιτούσε καταστροφή και δύναμη, μια κρίση πλήρους φάσματος σε όλες τις ΗΠΑ και σε μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου τα επόμενα χρόνια, μαζί με άλλα λίγα χρόνια ή περισσότερα ανακατασκευή για την εισαγωγή μηχανισμών CBDC.
Οι μικρές επιχειρήσεις θα πρέπει να αφαιρεθούν από την εικόνα, αφήνοντας μόνο μεγάλες εταιρείες που θα μπορούσαν στη συνέχεια να αρνηθούν να δεχτούν μετρητά ως μέσο πληρωμής από τους καταναλωτές.
Αυτή θα ήταν μια μέθοδος επίσπευσης του συστήματος χωρίς μετρητά, μαζί με την πλήρη κατάσχεση φυσικού χαρτιού από την κυβέρνηση.
Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένας άλλος μάλλον ωμός τρόπος για να ωθήσουν τους Αμερικανούς σε CBDC που φαίνεται να επισπεύδουν οι παγκοσμιοποιητές...:

Ο θάνατος του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος.

Μόλις πριν από πέντε χρόνια οι σκεπτικιστές υποστήριξαν ότι το δολάριο θα ήταν βασιλιάς για πολλές επόμενες δεκαετίες.
Σήμερα, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι είναι τρομερά ήσυχοι καθώς το ΔΝΤ ανακοινώνει τη δική του παγκόσμια CBDC που ονομάζεται «UMU» και τα έθνη των BRIC απομακρύνονται γρήγορα από το πράσινο νόμισμα στο διμερές εμπόριο.
Εάν το δολάριο ΗΠΑ χάσει το μεγαλύτερο μέρος της αγοραστικής του δύναμης λόγω του πληθωρισμού και της απώλειας του αποθεματικού, μπορεί να είναι ευκολότερο να πειστεί ο πληθυσμός να το εγκαταλείψει για μια ψηφιακή αντικατάσταση.
Αν πάρουμε το χρονοδιάγραμμα του 2030 ως αποτελεσματικό περιορισμό, αυτό θα σήμαινε ότι σύντομα θα έπρεπε να λάβει χώρα μια άλλη κρίση, ακόμη πιο διάχυτη από την πανδημία του Covid, προκειμένου οι ελίτ να πάρουν αυτό που θέλουν.
Όσο περισσότερο περιμένουν, τόσο περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν εκπαίδευση στην ατζέντα τους και τόσο λιγότερο πιθανό θα είναι να πετύχουν.

Εικόνα της μελλοντικής κοινωνίας όπως την οραματίζονται

Σύμφωνα με το America First Report η κοινωνία που οραματίζεται το Great Reset...
- ο κόσμος έχει γίνει πλήρως ψηφιακός, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι ζουν σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά, όπου οι φυσικές νομισματικές αλληλεπιδράσεις εγκαταλείπονται ή απαγορεύονται, και αντικαθίστανται από CBDC (cryptos).
- ;oλες οι συναλλαγές παρακολουθούνται και ανιχνεύονται, τίποτα δεν είναι πλέον ιδιωτικό εκτός και αν δραστηριοποιείτε ως εγκληματίας σε μια μαύρη αγορά.
- η παραγωγή καταστέλλεται φανερά και υφίσταται μικροδιαχείριση.
- oι μικρές επιχειρήσεις ανήκουν στο παρελθόν και μόνο μια επιλεγμένη ομάδα μεγάλων εταιρειών που συνεργάζονται απευθείας με την κυβέρνηση επιτρέπεται να λειτουργούν.

- τα μετρητά είναι εκτός νόμου και όλοι πρέπει να βασίζονται σε ένα ψηφιακό καθολικό.
- οι διαδρομές δεδομένων και τα δίκτυα που χρησιμοποιούμε για τη μεταφορά κεφαλαίων ελέγχονται επίσης.
- όπως και το δίκτυο δεδομένων SWIFT, οι παγκοσμιοποιητές έχουν τη δυνατότητα να κλειδώνουν τις πληρωμές μέσω Διαδικτύου, τους ατομικούς λογαριασμούς και τους επιχειρηματικούς λογαριασμούς και να αρνούνται στους ανθρώπους τη δυνατότητα να μετακινούν κεφάλαια από το ένα μέρος στο άλλο.
- τα συστήματα παρακολούθησης που βασίζονται σε AI κοσκινίζουν εκατομμύρια συναλλαγές κάθε λεπτό, αναζητώντας «ανωμαλίες». Ο αλγόριθμος έχει σχεδιαστεί για να προσδιορίζει οποιονδήποτε έχει βρει έναν τρόπο γύρω από την παρακολούθηση δεδομένων

- Επιτρέπεται η ύπαρξη μόνο εγκεκριμένων από την κυβέρνηση ιστοσελίδων, με εκτεταμένους κανόνες που περιορίζουν το τι μπορούν να κάνουν και τι μπορούν να πουν.
- Τα chatbot AI παρέχουν στο κοινό τις περισσότερες πληροφορίες τους και οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν τις παραμέτρους των chatbot.
- Ο κόσμος ακούει μόνο τα νέα που θέλουν να ακούσουν οι ελίτ.
- Όλα τα αντίθετα δεδομένα εξαλείφονται.
- Δεν είναι τόσο πολύ απαγορευμένο, αλλά απλώς παραλείπεται από το δίσκο μέχρι να φύγουν οι άνθρωποι που το θυμούνται.

Μπορεί να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά όλη αυτή η τεχνολογία υπάρχει ήδη και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται από ιδρύματα όπως η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και το ΔΝΤ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης