Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Επιθέσεις κατά ρωσικών δυνάμεων και προώθηση στο ανατολικό μέτωπο

Ουκρανία: Επιθέσεις κατά ρωσικών δυνάμεων και προώθηση στο ανατολικό μέτωπο
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του έχουν προωθηθεί κοντά Bakhmut ένα από τα σημαντικά σημεία της μάχης στο ανατολικό μέτωπο
Ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε επιθέσεις προς αρκετές κατευθύνσεις κατά των ρωσικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο και δηλώνει ότι σημειώνει επιτυχίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του έχουν προωθηθεί κοντά Bakhmut ένα από τα σημαντικά σημεία της μάχης στο ανατολικό μέτωπο, και σε μια περιοχή νοτιότερα.
Η υφυπουργός Άμυνας Hanna Malyar, γράφοντας στο Telegram, είπε ότι μια επίθεση ξεκίνησε κοντά σε μια ομάδα χωριών που περιβάλλουν το Bakhmut -- την πόλη που κατέλαβαν οι δυνάμεις των Wagner τον περασμένο μήνα έπειτα από μάχες μηνών.
«Σε όλους αυτούς τους τομείς, έχουμε σημειώσει πρόοδο», έγραψε η Malyar.
Νωρίτερα, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγός Valery Zaluzhny, διαβεβαίωσε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγό Mark Milley ότι η ουκρανική αντεπίθεση εναντίον των ρωσικών δυνάμεων συνεχίζεται όπως έχει σχεδιαστεί.
«Συζητήσαμε λεπτομερώς την κατάσταση κατά μήκος όλης της γραμμής του μετώπου.
Του είπα για την επίθεση και επιθετικές ενέργειες των μονάδων μας.
Τον ενημέρωσα ότι η επιχείρηση προχωρά σύμφωνα με τα σχέδια», δήλωσε ο Ουκρανός στρατηγός, σύμφωνα με ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης