Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Οι τυχοδιώκτες συνωμότες έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας προς όφελος των εχθρών της

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Οι τυχοδιώκτες συνωμότες έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας προς όφελος των εχθρών της
«Προειδοποιούμε τις δυτικές χώρες ;όσον αφορά την παραμικρή απόπειρα χρήσης της εσωτερικής κατάστασης στη Ρωσία για την επίτευξη των ρωσοφοβικών στόχων τους», επισήμανε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών
Οι τυχοδιωκτικές φιλοδοξίες των συνωμοτών στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της Ρωσίας και αυτό είναι προς όφελος των εξωτερικών εχθρών της, επισήμανε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών το Σάββατο 24 Ιουλίου 2023 σε σχέση με την τρέχουσα εσωτερική πολιτική κατάσταση.
«Οι τυχοδιωκτικές φιλοδοξίες των συνωμοτών στοχεύουν ουσιαστικά στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη Ρωσία, στην άρση της ενότητάς μας και στην υπονόμευση των προσπαθειών της Ρωσίας να διασφαλίσει αξιόπιστα τη διεθνή ασφάλεια», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.
«Η ανταρσία παίζει το παιχνίδι των εξωτερικών εχθρών της Ρωσίας».
«Η απόπειρα ένοπλης ανταρσίας στη χώρα μας έχει προκαλέσει έντονες αποδοκιμασίες στη ρωσική κοινωνία, η οποία υποστηρίζει σταθερά τον πρόεδρο Vladimir Putin», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.
«Προειδοποιούμε τις δυτικές χώρες όσον αφορά  την παραμικρή απόπειρα χρήσης της εσωτερικής κατάστασης στη Ρωσία για την επίτευξη των ρωσοφοβικών στόχων τους.
Τέτοιες προσπάθειες είναι μάταιες και δεν προκαλούν καμία υποστήριξη ούτε στη Ρωσία ούτε στις νηφάλιες πολιτικές δυνάμεις στο εξωτερικό».
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «στο εγγύς μέλλον η κατάσταση θα επιλυθεί με τρόπο αντάξιο της μακραίωνης σοφίας του ρωσικού λαού και του ρωσικού κράτους» και ότι «όλοι οι στόχοι και τα καθήκοντα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης θα επιτευχθούν».
«Η Ρωσία θα συνεχίσει την κυρίαρχη πολιτική της για τη διασφάλιση της ασφάλειάς της, την υπεράσπιση των αξιών της, την ενίσχυση της επιρροής της στη διεθνή σκηνή και τη δημιουργία μιας δίκαιης πολυπολικής παγκόσμιας τάξης.
Εκτιμούμε την κατανόηση αυτής της υψηλών αρχών θέσης από τους συμμάχους και τους ξένους εταίρους μας, την οποία αισθανόμαστε ήδη πλήρως αυτή τη στιγμή», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης