Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο πλευρό του Putin ο Medvedev: Θα συντρίψουμε και τον εξωτερικό και τον εσωτερικό εχθρό - H προδοσία οδηγεί στην καταστροφή

Στο πλευρό του Putin ο Medvedev: Θα συντρίψουμε και τον εξωτερικό και τον εσωτερικό εχθρό - H προδοσία οδηγεί στην καταστροφή
«Ο εθνικός διχασμός και η προδοσία θα οδηγήσουν στην η μεγαλύτερη τραγωδία όλων των εποχών και μια παγκόσμια καταστροφή», τόνισε ο Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Η αποτροπή μιας εθνικής διαίρεσης απαιτεί συσπείρωση γύρω από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin, έγραψε στο Telegram ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev.
«Η συσπείρωση γύρω από τον πρόεδρό μας και τον ανώτατο αρχιστράτηγο των ενόπλων δυνάμεων της χώρας είναι ζωτικής σημασίας για την ήττα του εξωτερικού και εσωτερικού εχθρού, που επιδιώκει να διαλύσει την Πατρίδα μας και για τη διάσωση του κράτους μας.
Ο εθνικός διχασμός και η προδοσία θα οδηγήσουν στην η μεγαλύτερη τραγωδία όλων των εποχών και μια παγκόσμια καταστροφή», επεσήμανε.
«Δεν θα το αφήσουμε να συμβεί.
Ο εχθρός θα συντριβεί.
Η νίκη θα είναι δική μας», πρόσθεσε ο Medvedev. Νωρίτερα, ο Putin απηύθυνε τηλεοπτικό διάγγελμα στο έθνος, περιγράφοντας τις εξελίξεις στη νότια πόλη Rostov ως προδοσία και πλήγμα για τη Ρωσία και τον λαό της.
Προειδοποίησε τους στασιαστές να μην κάνουν ένα μοιραίο λάθος και τους προέτρεψε να σταματήσουν να συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης