Τελευταία Νέα
Διεθνή

H πρώτη συνέντευξη του Dani Alves μέσα από τη φυλακή: «Δεν θα έφευγα, αν την είχα δει να κλαίει...»

H πρώτη συνέντευξη του Dani Alves μέσα από τη φυλακή: «Δεν θα έφευγα, αν την είχα δει να κλαίει...»
Ο Ντάνι Άλβες έδωσε στην «Vanguardia» την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή, παρουσιάζοντας τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο κελί για βιασμό, από τη δική του πλευρά

Ο πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα είδε την αίτηση αποφυλάκισής του να πέφτει στο κενό, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο κελί από τις 20 Ιανουαρίου, μετά τις καταγγελίες μιας 23χρονης γυναίκας ότι την βίασε σε κλαμπ.

Ο ίδιος, παραδέχθηκε ότι υπήρχε σεξουαλική επαφή, όμως ισχυρίστηκε ότι ήταν συναινετική, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από τη φυλακή, τόνισε ότι δεν είχε δει την γυναίκα να κλαίει και γι' αυτόν το λόγο έφυγε από το μαγαζί. Η ίδια, πάντως, στη συγκλονιστική της μαρτυρία, μιλάει ξεκάθαρα για βιασμό.

«Αποφάσισα να δώσω αυτή τη συνέντευξη, την πρώτη από τη στιγμή που μπήκα εδώ, ώστε ο κόσμος να γνωρίζει τι σκέφτομαι. Ας μάθουν την ιστορία από την εμπειρία μου εκείνο το πρωινό, σε εκείνο το μπάνιο. Μέχρι στιγμής η ιστορία έχει αποδοθεί πολύ τρομακτικά, με φόβο και τρόμο, το οποίο δεν έχει να κάνει με αυτό που συνέβη ούτε με αυτό που έκανα», τόνισε ο Ντάνι Άλβες στην Vanguardia.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης