Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε ρωσικά μουσεία καταλήγουν τα γερμανικά Leopard που έστειλαν στην Ουκρανία

Σε ρωσικά μουσεία καταλήγουν τα γερμανικά Leopard που έστειλαν στην Ουκρανία
Oι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν πολύ μεγάλη ποσότητα του δυτικού στρατιωτικού εξοπλισμού στις αρχές Ιουνίου κατά την έναρξη της αντεπίθεσης τους
Σχετικά Άρθρα
Αιτήματα προκειμένου να φιλοξενήσουν ως εκθέματα γερμανικά τανκ Leopard και άλλο δυτικό στρατιωτικό εξοπλισμό που έχει σταλεί από τη Δύση στο Κίεβο και που έχει κατασχεθεί από το ρωσικό στρατό διατυπώνουν ολοένα και περισσότερα μουσεία της Ρωσίας, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin.
«Έχουμε πολλές παραγγελίες, όλοι θέλουν Leopard και στρατιωτικό εξοπλισμό για τα μουσεία.
Αλλά τους λέω:
Παιδιά, ας απωθήσουμε τα ουκρανικά στρατεύματα πρώτα.
Αυτή τη στιγμή αυτός ο εξοπλισμός είναι σε μια «γκρίζα ζώνη».
Αυτός ο δυτικός εξοπλισμός πρέπει να παρουσιαστεί, αλλά αυτό πρέπει να γίνει λίγο αργότερα» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin.
Όπως είπε ο Pushilin, οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν πολύ μεγάλη ποσότητα του δυτικού στρατιωτικού εξοπλισμού στις αρχές Ιουνίου κατά την έναρξη της αντεπίθεσης τους.
«Υπάρχει πολύς δυτικός εξοπλισμός.
Η πιο μεγάλη εκδήλωση αυτού του εξοπλισμού στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk ήταν στην κατεύθυνση του Novoselkovskoye, στην περιοχή Vremesky» υποστήριξε ο Pushilin, αναφέροντας πως οι Ρώσοι στρατιώτες δεν είχαν δει ποτέ τέτοιο αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού, όπως τανκ, τεθωρακισμένα άρματα μάχης, κα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, οι Ουκρανοί μετρούν τουλάχιστον 7.500 νεκρούς στρατιώτες από την έναρξη της αντεπίθεσης στις 4 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης