Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαριστική επίθεση στο Μπορντό της Γαλλίας: Άνδρας επιτέθηκε άγρια σε γιαγιά για να αρπάξει την εγγονή της (βίντεο)

Σοκαριστική επίθεση στο Μπορντό της Γαλλίας: Άνδρας επιτέθηκε άγρια σε γιαγιά για να αρπάξει την εγγονή της (βίντεο)
Η 73χρονη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της

Σοκάρει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο Μπορντό της Γαλλίας, το οποίο δείχνει έναν άνδρα αφρικανικής καταγωγής να επιτίθεται σε γυναίκα και την εγγονή της τη στιγμή που έμπαιναν στο σπίτι τους.
Στο οπτικό υλικό φαίνονται η γυναίκα και το κορίτσι να στέκονται στην πόρτα του σπιτιού, ενώ τις πλησιάζει ο άνδρας, ο οποίος στεκόταν σε απόσταση λίγων μέτρων.
Είναι η στιγμή που μόλις τις έχει προσεγγίσει σε πολύ μικρή απόσταση, οπότε η γυναίκα πιθανά αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και γυρίζει μαζί με την εγγονή της για να μπουν στο σπίτι τους.
Όμως, τη στιγμή που η πόρτα κλείνει, ο άνδρας βάζει το πόδι του, την κρατάει ανοιχτή, την τραβάει και ρίχνει στο έδαφος τη γυναίκα και το παιδί
Ακολουθούν βίαια σπρωξίματα του άνδρα, ωστόσο το παιδί καταφέρνει να ξεφύγει και να επιστρέψει στη γιαγιά του.

Σύμφωνα με το francetvinfo.fr, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Πρόκειται για έναν άστεγο άνδρα 29 ετών, γνωστό στις αρχές.
Ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης βαρύνεται με δεκαπέντε καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Η 73χρονη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύλληψη του άνδρα για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές κατέστη δυνατή χάρη στο βίντεο και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.
Το βίντεο προήλθε από την καταγραφή της κάμερας στο θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας, όπως προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία του Μπορντό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης