Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Wagner ψάχνει gamers για να τους στρατολογήσει ως ειδικούς drones στην Ουκρανία

Η Wagner ψάχνει gamers για να τους στρατολογήσει ως ειδικούς drones στην Ουκρανία
Όπως αναφέρεται, οι νεοσύλλεκτοι δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία
Σχετικά Άρθρα
Να στρατολογήσει νέους ηλικίας 21 – 35 ετών με … εμπειρία στο gaming προκειμένου να τους εντάξει στο τμήμα των χειριστών drones που δραστηριοποιείται στον πόλεμο στην Ουκρανία αναζητά η ρωσική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner.
Σύμφωνα με το Institute for the Study of War, η Wagner επιδιώκει να επεκτείνει αυτή τη μονάδα του ιδιωτικού στρατού της.
Όπως αναφέρεται, οι υπεύθυνοι προσλήψεων της Wagner έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύουν σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις σχετικές αγγελίες, υποστηρίζοντας πως οι νεοσύλλεκτοι δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία από στρατιωτικές ή πολεμικές επιχειρήσεις.

Στρατολόγηση

Παράλληλα το Institute for the Study of War επικαλείται μια ηχητική υποκλοπή από τη Διεύθυνση Πληροφοριών της Ουκρανίας, στην οποία ακούγεται ένας Ρώσος στρατιώτης να κάνει λόγο για μια νέα εκστρατεία στρατολόγησης στην Wagner λόγω των μεγάλων απωλειών που αυτή υπέστη στο πολεμικό μέτωπο.
Σε αυτήν την εκστρατεία στρατολόγησης αναφέρεται πως η εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων θα γίνει από καλά προετοιμασμένους εκπαιδευτές, ότι παρέρχεται ασφάλιση υγείας και ζωής, ότι δίνεται σύγχρονος εξοπλισμός καθώς και ότι όλοι θα λάβουν κανονικά όλες τα χρηματικά ποσά που τους έχουν υποσχεθεί.

Παραμένει η κόντρα Prigozhin – ρωσικού υπουργείου Άμυνας

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας της Μ. Βρετανίας αναφέρει στην τελευταία του ενημέρωση πως ο επικεφαλής της Wagner, Yevgeny Prigozhin εξακολουθεί να έχει έναν συγκρουσιακό τόνο με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Τελευταία πηγή έντασης φέρεται να είναι η ανανέωση του συμβολαίου της Wagner με το ρωσικό στρατό στο πλαίσιο των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.
Ήδη το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έχει καλέσει τη Wagner και άλλους «εθελοντικούς» στρατιωτικούς σχηματισμούς να υπογράψουν τις συμβάσεις τους έως την 1η Ιουλίου του 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης