Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξύπνησε από το κώμα ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

Ξύπνησε από το κώμα ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν
Είχε πέσει από το άλογο 
Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία για τον Σέρχιο Ρίκο, τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν που τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 28 Μαΐου πέφτοντας από άλογο και ήταν ξανά σε κώμα από τις 9 Ιουνίου, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η σύζυγός του, Άμπα Σίλβα.
Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στο νοσοκομείο από τις 28 Ιουνίου και το τελευταίο 10ήμερο υπήρχε έντονη ανησυχία για την κατάστασή του αφού είχε πέσει ξανά σε κώμα, αλλά τώρα το κλίμα αλλάζει και η ανησυχία δίνει τη θέση της στην αισιοδοξία.
Ο Σέρχιο Ρίκο ξύπνησε από το κώμα οι άνθρωποί του νιώθουν ότι τα δύσκολα πέρασαν πλέον, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις της συζύγου του.
«Κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπουμε φως όλο και πιο πολύ», είπε αρχικά ο Άμπα Σίλβα και συνέχισε.
Ευχαριστώ το ξενοδοχείο και το προσωπικό που μας συμπεριφέρθηκε απίστευτα όχι μόνο στον Σέρχιο, αλλά και σε όλους τους ασθενείς. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους που μας έστειλαν μηνύματα δύναμης. Προχωράμε μπροστά και είμαστε περισσότερο αναζωογονημένοι. Ήξερα από την αρχή ότι θα πάνε όλα καλά επειδή είναι πρωταθλητής».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης