Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gatestone Institute: Καταρρέουν τα ψέματα των ΗΠΑ για τα UFOs - Αποκρυπτογραφώντας την αλήθεια μετά από δεκαετίες προπαγάνδας

Gatestone Institute: Καταρρέουν τα ψέματα των ΗΠΑ για τα UFOs - Αποκρυπτογραφώντας την αλήθεια μετά από δεκαετίες προπαγάνδας
Πως αποδομείται το αφήγημα των ΗΠΑ για την εξωγήινη τεχνολογία
Έχει επιτέλους απαντηθεί το πανάρχαιο ερώτημα αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν...
Σε μια καλά συντονισμένη εκστρατεία αποκάλυψης, αρκετοί ενημερωμένοι "γνώστες" έκαναν πρόσφατα δημόσιες δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι οι "εξωγήινοι" είναι πραγματικοί και επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες, ξεκαθαρίζει ο J.B. Shurk σε ανάλυσή του στο Gatestone Institute.
Στα μέσα Μαΐου, ο καθηγητής Ιατρικής του Στάνφορντ, Garry Nolan, προκάλεσε αναστάτωση κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου καινοτομίας και επενδύσεων που διοργανώθηκε από το φόρουμ ηγεσίας SALT i-Connections, όταν δήλωσε απερίφραστα ότι μια μικρή ομάδα επιστημόνων επεξεργάζεται εξωγήινη τεχνολογία εδώ και αρκετό καιρό.
Σε μια 15λεπτη συνέντευξη στην οποία συζητήθηκε αυτή η αποκάλυψη, ο οικοδεσπότης, Alex Klokus, κατάφερε να πλαισιώσει τη μαρτυρία του Dr. Nolan με νηφάλιες και λογικές ερωτήσεις, σαν να θέλει να προφυλάξει από πιθανές κατηγορίες για μη επιστημονικές πρακτικές.
Ο Klokus εκθέτει πρώτα τις καινοτόμες ανακαλύψεις του Nolan στην ανοσολογία, την ιολογία και την έρευνα για τον καρκίνο.
Στη συνέχεια περιδιαβαίνει την προσωπική "εμπειρία του καθηγητή με ανθρώπους που... εργάζονται σε προγράμματα αντίστροφης μηχανικής" της εξωγήινης τεχνολογίας.
Τέλος, ο Klokus προσφέρει στον Nolan την ευκαιρία να περιγράψει στο ακροατήριο την πεποίθησή του ότι η κυβερνητική αποκάλυψη της εξωγήινης ζωής είναι πιθανό να επίκειται.

Η προπαγάνδα της NASA

Η συνέντευξη του Nolan δόθηκε περίπου μια εβδομάδα πριν από τη δημόσια συνάντηση της NASA στις 31 Μαΐου για να συζητηθούν τα αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα (UAP) - η τρέχουσα κατηγοριοποίηση του θέματος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε περιστατικά που κάποτε κατανοούνταν λιγότερο επίσημα ως εκείνα που αφορούσαν UFO και "στενές επαφές" διαφόρων ειδών με εξωγήινα όντα.
Παρόλο που η κυβερνητική διάσκεψη κατέληξε να απογοητεύσει ορισμένους θεατές επειδή άφησε πολλά ερωτήματα να αιωρούνται χωρίς να δώσει οριστικές απαντήσεις, ο αστροφυσικός δρ David Spergel ξεκαθάρισε ότι πρόθεση της επιτροπής είναι να "παράσχει στην επιστημονική κοινότητα έναν οδικό χάρτη" που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή και ανάλυση περαιτέρω δεδομένων.
Από πολλές απόψεις, η εκδήλωση φάνηκε ως ένα βήμα προς την κατεύθυνση της δημοσιοποίησης της μυστικής έρευνας.
Στις αρχές Ιουνίου, δύο διαφορετικές διαδικτυακές εκδόσεις δημοσίευσαν άρθρα που προσδιόριζαν μάρτυρες με προσωπική γνώση του UAP, οι οποίοι ζητούσαν τώρα μεγαλύτερη κυβερνητική αποκάλυψη.

Οι "ανώνυμες πηγές"

Σε μια εποχή της δημοσιογραφίας όπου η εξάρτηση από ανώνυμες πηγές έχει δυστυχώς γίνει ο κανόνας, η χρήση συνεντεύξεων επί του πρακτέου και επιβεβαιωμένων δηλώσεων διακρίνει αυτή την αναφορά.
Σε ένα δοκίμιο για το Politico με τίτλο, "Αν η κυβέρνηση έχει υλικό για συντριβές UFO, είναι καιρός να το αποκαλύψει", ο πρώην αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών Christopher Mellon περιγράφει λεπτομερώς την άμεση συμμετοχή του στην παράδοση στοιχείων UAP στο Κογκρέσο - εργασία που τελικά οδήγησε στην ίδρυση του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών όλων των τομέων (AARO), το οποίο οργανώθηκε για να διερευνήσει και να τεκμηριώσει συναντήσεις με άγνωστα σκάφη που μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης.
Ο Mellon περιέγραψε τις προσπάθειές του να τραβήξει την προσοχή του κοινού στην ύπαρξη καταγεγραμμένων περιστατικών UAP που αφορούσαν στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ.
"Όμως, παρά τις ανακαλύψεις στην κυβερνητική διαφάνεια σχετικά με αυτές τις θεάσεις", υποστήριξε, "υπάρχει ένα πράγμα που το Πεντάγωνο και η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών δεν έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, και αυτό είναι αν είχαν οποιαδήποτε άμεση επαφή με αυτά τα αντικείμενα" και αν υπάρχει αλήθεια στις "επίμονες φήμες" που ισχυρίζονται ότι "η κυβέρνηση εργάζεται κρυφά για την αντίστροφη μηχανική της τεχνολογίας".
Ο Mellon παρέπεμψε προσωπικά τέσσερις μάρτυρες στην AARO "οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν γνώση ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος των ΗΠΑ που περιλαμβάνει την ανάλυση και εκμετάλλευση υλικών που έχουν ανακτηθεί από σκάφη εκτός κόσμου".
Γνωρίζει και άλλες πηγές με πρόσθετα στοιχεία.
Αν και η AARO δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να αναφέρει τα ευρήματά της στο κοινό, ο Mellon "κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κοινό πρέπει να μάθει την αλήθεια".

Μιλούν οι μυστικές υπηρεσίες

Μέσα σε δύο ημέρες από το άρθρο του Politico, μια άλλη διαδικτυακή έκδοση, το The Debrief, δημοσίευσε μια ιστορία με τίτλο "Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών λένε ότι οι ΗΠΑ έχουν ανακτήσει σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης".
Στο καλά τεκμηριωμένο άρθρο τους, οι δημοσιογράφοι Leslie Kean και Ralph Blumenthal περιγράφουν λεπτομερώς τους ισχυρισμούς του David Charles Grusch - ενός "πρώην αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών που έγινε πληροφοριοδότης" - ο οποίος έχει παράσχει τόσο στο Κογκρέσο όσο και στον Γενικό Επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών "εκτεταμένες διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με βαθιά μυστικά προγράμματα" που έχουν στην κατοχή τους "άθικτα και μερικώς άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης".
Και πάλι, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα σε αυτό το αποκαλυπτικό άρθρο είναι η εστίαση του στην κατονομασία ονομάτων και στην παροχή ουσιαστικών στοιχείων για την υποστήριξη της φήμης του Grusch.
Οι δημοσιογράφοι όχι μόνο απορρίπτουν τη χρήση ανώνυμων πηγών αλλά και φροντίζουν να τονίζουν την αξιοπιστία των πηγών που χρησιμοποιούν.
Ο συνταξιούχος συνταγματάρχης του στρατού Karl E. Nell - ο οποίος συνεργάστηκε με τον Grusch ως μέλος της Ομάδας Εργασίας για τα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα που είχε αρχικά συσταθεί υπό την αρμοδιότητα του Γραφείου του Υφυπουργού Άμυνας για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών και Ασφάλειας πριν το εν λόγω ερευνητικό όργανο αναδιοργανωθεί σε AARO - αναφέρεται ότι περιγράφει τον Grusch ως "υπεράνω πάσης υποψίας".
Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι Kean και Blumenthal φροντίζουν να ξεθάψουν μια αξιολόγηση απόδοσης από την αναπληρώτρια επικεφαλής του Επιτελείου για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών Laura A. Potter, η οποία περιγράφει τον Nell ως "αξιωματικό με την ισχυρότερη δυνατή ηθική πυξίδα".
Από την πλευρά του, ο Nell συμφωνεί πλήρως με τον Grusch ότι για τα "τελευταία ογδόντα χρόνια" τα μυστικά προγράμματα "επικεντρώνονται στην αντίστροφη μηχανική τεχνολογιών άγνωστης προέλευσης" και "ότι τουλάχιστον ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες άγνωστης προέλευσης προέρχονται από μη ανθρώπινη νοημοσύνη".
Θεωρεί αυτό το συμπέρασμα "αδιαμφισβήτητο".
Αναζητώντας επιβεβαίωση για τους ισχυρισμούς του Grusch, οι δημοσιογράφοι Kean και Blumenthal διεξήγαγαν συνέντευξη με έναν αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος, ο οποίος ειδικεύεται στην ανάλυση UAP και λειτουργεί με την ταυτότητα "Jonathan Grey" εντός της υπηρεσίας.
Για σχεδόν μια δεκαετία, ήταν ο αποδέκτης άκρως απόρρητου ενημερωτικού υλικού που αφορούσε την UAP.
Λέει ευθέως: "Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι".

Η αξιοπιστία των ισχυρισμών

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι ο Grusch εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Charles McCullough III, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Επιθεωρητής της Κοινότητας Πληροφοριών.
Δεδομένης της εξοικείωσης του McCullough με τον σκοτεινό κόσμο της κατασκοπείας, τις δαιδαλώδεις νομικές εγγυήσεις που διέπουν τα κρατικά μυστικά και το συνονθύλευμα των ποινικών ατραπών που καθιστούν τη νόμιμη αποκάλυψη παρόμοια με τη διάσχιση ναρκοπέδιου στο σκοτάδι, η απόφασή του να βοηθήσει τον Grusch ως νόμιμο πληροφοριοδότη παρέχει περαιτέρω αξιοπιστία στην υπόθεσή του.
Είναι επίσης αλήθεια ότι με την υποβολή της καταγγελίας του ως πληροφοριοδότη, ο Grusch έθεσε τον εαυτό του σε νομικό κίνδυνο βεβαιώνοντας επισήμως ότι οι δηλώσεις του έγιναν "υπό την ποινή της ψευδορκίας".
Αυτά είναι πολλά που πρέπει να κατανοήσουμε.
Μετά από δεκαετίες κυβερνητικών διαψεύσεων και ισχυρισμών για μαζική συγκάλυψη, ξαφνικά μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων του UAP χτυπάει το κοινό ταυτόχρονα.
Έχουμε πληροφοριοδότες, πράκτορες της Κοινότητας Πληροφοριών, επιστήμονες υψηλού κύρους και μέλη του Κογκρέσου, οι οποίοι όλοι μιλούν.
Σε μια άλλη εποχή, η συνέντευξη του Nolan κατά τη διάρκεια ενός δημοφιλούς επενδυτικού φόρουμ "ηγετών σκέψης" θα ήταν αρκετή για να τραβήξει την προσοχή του έθνους επ' αόριστον.
Σε συνδυασμό με δύο προκλητικά άρθρα που περιγράφουν λεπτομερώς μαρτυρίες πρώτου προσώπου που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινης τεχνολογίας, οι αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων θα έπρεπε να είναι αρκετές για να επισκιάσουν κάθε άλλη είδηση στον κόσμο.
Αντ' αυτού, η ανταπόκριση από όλα τα ειδησεογραφικά μέσα ήταν σχεδόν απόλυτη σιγή ασυρμάτου.
Ο Tucker Carlson, στο πρώτο επεισόδιο του "Tucker on Twitter", αποκάλεσε τους ισχυρισμούς του πληροφοριοδότη Grusch "βόμβα της χιλιετίας" - μια βόμβα που αγνοήθηκε πλήρως.
Πώς μπορεί μια είδηση με τη δυνατότητα να μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κατανοούν το σύμπαν τους να προκαλέσει έναν τόσο μικρό κυματισμό στη λίμνη των τρεχόντων γεγονότων;
Ο Carlson υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί έχουν εξαπατηθεί για τόσο πολύ καιρό για τόσα πολλά διαφορετικά θέματα που κανείς δεν έχει ιδέα σε αυτό το σημείο τι να πιστέψει.
"Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει", λέει.
"Μια μικρή ομάδα ανθρώπων ελέγχει την πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες και εμείς οι υπόλοιποι... δεν ξέρουμε".

Τα σενάρια

Με δεδομένο τον προφανή συντονισμό των αποκαλύψεων της UAP τις τελευταίες εβδομάδες, μόνο δύο σενάρια φαίνονται αληθοφανή:
- είτε μια ομάδα επιστημόνων, μυστικών υπηρεσιών, στρατιωτικού προσωπικού, νομικών και πολιτικών συνεργάζονται παρασκηνιακά για να παραδώσουν στο κοινό αρκετές επιβεβαιωμένες πληροφορίες που θα διαπεράσουν μια σχεδόν εκατονταετή κρατική μυστικότητα,
- είτε αυτή η ποικιλόμορφη συλλογή επαγγελματιών αποτελεί μέρος μιας περίτεχνης εκστρατείας παραπληροφόρησης που χρησιμοποιείται για να χειραγωγήσει την αντίληψη και τη γνώμη του κοινού.
Με άλλα λόγια, είτε υπάρχει μια εξαιρετικά οργανωμένη προσπάθεια να αποκαλυφθεί μια θεαματική αλλά κρυμμένη αλήθεια στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, είτε υπάρχει μια εξαιρετικά οργανωμένη προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ο πόλεμος της πληροφορίας ως μέσο διαμόρφωσης της συλλογικής συνείδησης.
Είτε η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εμπλακεί σε μια τεράστια συνωμοσία εδώ και σχεδόν έναν αιώνα για να αποκρύψει σημαντικές αλήθειες από τους ίδιους τους πολίτες της.
Ή εμπλέκεται σήμερα σε μια τεράστια συνωμοσία για να χειραγωγήσει μαζικά το μυαλό των ανθρώπων.
Σε μια εποχή που οι πολιτικοί ηγέτες αρέσκονται να μιλούν για τις αρετές της "δημοκρατίας", οποιαδήποτε από τις δύο πιθανότητες επιβεβαιώνει μια συγκλονιστική ασέβεια προς τη λαϊκή κυριαρχία.
Οι άνθρωποι βομβαρδίζονται με τόση πολλή κυβερνητικά εγκεκριμένη προπαγάνδα και ξεκάθαρα ψέματα που ποτέ δεν ξέρουν αν οι επίσημες δηλώσεις είναι αληθινές.
Οι εξωτερικοί θεσμοί - συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών και των μέσων ενημέρωσης - έχουν υιοθετήσει τόσα πολλά "ψεύτικα νέα" με την πάροδο των ετών, ώστε η φήμη τους δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι να μην εμπιστεύονται και να μην πιστεύουν κανέναν από τους ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση εξουσίας.
Η "βόμβα της χιλιετίας" εκρήγνυται ακριβώς έξω από τις πόρτες των Αμερικανών, και το κοινό σε μεγάλο βαθμό ανασηκώνει τους ώμους του, επειδή έχει αποδεχτεί μια άσχημη αλήθεια εδώ και πολύ καιρό: εξαπατάται συνεχώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης