Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξέσπασμα Medvedev για Biden: Αυτό το ...σάπιο κούτσουρο κρατά πυρηνικά όπλα στα χέρια

Ξέσπασμα Medvedev για Biden: Αυτό το ...σάπιο κούτσουρο κρατά πυρηνικά όπλα στα χέρια
Φαρμάκι ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας για τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρή επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden για την κριτική, που άσκησε νωρίτερα στη Ρωσία για τα πυρηνικά στη Λευκορωσία, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Dmitry Medvedev.
Ο Ρώσος αξιωματούχος καταλόγισε υποκρισία στον Αμερικανό πρόεδρο για την κριτική του στα πυρηνικά της Μόσχας, λέγοντας πως οι ΗΠΑ έχουν πυρηνικά όπλα σε όλη την Ευρώπη.
«Αυτό το σάπιο και με άνοια κούτσουρο που φιλοδοξεί να επανεκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε χωρίς δισταγμό: Η ανάπτυξη ρωσικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία είναι εντελώς ανεύθυνη.
Και αυτό έρχεται παρά το γεγονός ότι τα αμερικανικά πυρηνικά όπλα βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη, στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ιταλία και την Τουρκία.
Επιπλέον, δεν είναι τακτικά πυρηνικά όπλα, αλλά πυρομαχικά αεροσκαφών.
Αυτή είναι μια πραγματική μάστιγα.
Ο άντρας κρατά αυτό τα πυρηνικά όπλα στα χέρια του.
Ο Θεός να σώσει… τη βασίλισσα», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Medvedev.

Η γκάφα Biden με τη βασίλισσα

Η τελευταία αναφορά Medvedev περί …βασίλισσας έρχεται ως κριτική στη γκάφα του Αμερικανού προέδρου που χρησιμοποίησε τη φράση «Ο Θεός να σώζει τη βασίλισσα» σε ομιλία του για τον περιορισμό της οπλοκατοχής στο Κοντέκτικατ.
Απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Γουέστ Χάρτφορντ για να παρακολουθήσει την ομιλία του, εξήγησε ότι δεν μπορούσε να καθυστερήσει για να χαιρετήσει τους συμμετέχοντες, συμπληρώνοντας ότι θα πόζαρε για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες.
«Εντάξει; Ο Θεός να σώζει τη βασίλισσα, φίλε», είπε ο 80χρονος Biden προτού στρέψει το βλέμμα του προς την έξοδο.
Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου υποστήριξε ότι ο πρόεδρος «απευθύνθηκε σε κάποιον από το πλήθος», χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
Ακόμη όμως κι αν ο Biden απευθυνόταν όντως σε κάποιον Βρετανό, θα ισοδυναμούσε με γκάφα το να χρησιμοποιήσει τη φράση «God save the Queen», δεδομένου ότι στον βρετανικό θρόνο βρίσκεται πλέον ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και όχι η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ – στην κηδεία της οποίας είχε παραστεί ο αμερικανός πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης