Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τον αγωγό Druzbha στόχευσαν ουκρανικά drones - Η επίθεση εξουδετερώθηκε, λένε οι Ρώσοι

Τον αγωγό Druzbha στόχευσαν ουκρανικά drones - Η επίθεση εξουδετερώθηκε, λένε οι Ρώσοι
Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσα στη Ρωσία αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες, θέτοντας συχνά στο στόχαστρο ενεργειακές εγκαταστάσεις
Σχετικά Άρθρα
Mονάδες της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας απέκρουσαν επίθεση με ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στη διάρκεια της νύχτας σε αντλιοστάσιο στον αγωγό πετρελαίου Druzbha στην περιφέρεια Bryansk, που γειτονεύει με την Ουκρανία, δήλωσε o κυβερνήτης της περιοχής.
Τρία ουκρανικά στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν στην επίθεση στον τομέα Novozybkov, έγραψε ο Alexander Bogomaz στο Telegram.
Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσα στη Ρωσία αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες, θέτοντας συχνά στο στόχαστρο ενεργειακές εγκαταστάσεις. Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία, αν και το Κίεβο δεν παραδέχεται δημόσια την ευθύνη για αυτές.
Το νότιο παρακλάδι του σοβιετικής κατασκευής αγωγού πετρελαίου Druzbha διασχίζει την Ουκρανία και, παρά τον πόλεμο, συνεχίζει να παρέχει αργό πετρέλαιο στην Ουγγαρία, τη Σλοβακία και την Τσεχική Δημοκρατία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης