Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ομιλία Putin στο Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης - Αποτίμηση για Ουκρανία, οικονομία

Ομιλία Putin στο Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης - Αποτίμηση για Ουκρανία, οικονομία
Η συλλογική Δύση αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με την οικονομία της υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης και υπό άνευ προηγουμένου μέτρων ασφαλείας θα μιλήσει αργότερα σήμερα Παρασκευή 16/6 ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin, ο οποίος θα κάνει και μια αποτίμηση της στρατιωτικής σύγκρουσης στην Ουκρανία.
«Προφανώς και θα μιλήσει για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και για την επίδραση της στην οικονομία και στις διεθνείς οικονομικές διεργασίες» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος υποστήριξε πως τα κράτη της συλλογικής Δύσης αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα με τις οικονομίες τους.
«Υποφέρουν, οι οικονομικοί τους δείκτες υποφέρουν.
Πρόκειται για αριθμούς, όχι για συναισθήματα» υποστήριξε ο Peskov, ο οποίος ωστόσο σημείωσε πως η ομιλία του Putin θα εστιάσει σε οικονομικά ζητήματα.
«Θα γίνει μια οικονομική αναθεώρηση.
Όμως η οικονομία δεν είναι απομονωμένη από τις πολιτικές και γεωπολιτικές πραγματικότητες» επισήμανε ο Peskov.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Επιπλέον, ο Peskov ανέφερε πως έχουν ληφθεί άνευ προηγουμένου μέτρα ασφαλείας για τον Ρώσο πρόεδρο, καθώς όπως είπε ήταν απαραίτητο καθώς «ο εχθρός ενεργεί με θρασύτητα».
Με αφορμή το ειρηνευτικό σχέδιο ηγετών της Αφρικής, ο Peskov υπογράμμισε πως ο Ρώσος πρόεδρος εξακολουθεί να είναι ανοιχτός σε οποιεσδήποτε επαφές για να συζητήσει την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης