Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία του Silvio Berlusconi πριν πεθάνει - «Πείτε σε όλους πως είδατε τον πρόεδρο»

Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία του Silvio Berlusconi πριν πεθάνει - «Πείτε σε όλους πως είδατε τον πρόεδρο»
Ήταν ευδιάθετος, πολύ φιλικός και αστειεύτηκε με τους θαμώνες όπως το συνήθιζε
Μια τελευταία σέλφι έβγαλε ο Silvio Berlusconi λίγο πριν την τελευταία εισαγωγή του στο νοσοκομείο San Raffaele όπου τη Δευτέρα 12 Ιουνίου πέθανε σε ηλικία 86 ετών.
Ήταν μια ζεστή μέρα της περασμένης εβδομάδας, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, όταν περίπου στις 2.30 το μεσημέρι ο Μπερλουσκόνι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μάρτα Φασίνα, και τους άνδρες της φρουράς του, πέρασε περίπου μία ώρα στο Maximilian Bistrot στη γειτονιά Μιλάνο 2, ένα προσωπικό του δημιούργημα αλλά και ένα φιλόδοξο στοίχημα για τη ζωή στην πόλη. Η σύζυγό τους ζήτησε ένα τραπέζι με θέα τη λιμνούλα καθώς ήθελε να βλέπει τους κύκνους αλλά και το γλυπτό που είναι τοποθετημένο εκεί και είναι αφιερωμένο στον Σίλβιο.
Ο πολιτικός που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή για την Ιταλία, έφαγε μια γρανίτα πορτοκάλι και αν και φανερά καταβεβλημένος, έδειχνε να έχει καλή διάθεση. Ήταν Πέμπτη 8 Ιουνίου και λίγες ώρες αργότερα εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις.
Ο ιδιοκτήτης του Maximilian Bistrot μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα Fanpage.it
Ο Μασιμιλιάνο Αλμπανέζε περιέγραψε ότι ο Silvio Berlusconi"αγόρασε μερικές γρανίτες επειδή έκανε ζέστη. Ήταν ευδιάθετος, πολύ φιλικός και αστειεύτηκε με τους θαμώνες όπως το συνήθιζε".
Μάλιστα, έβγαλε μια σέλφι με ένα 7χρονο αγόρι που είναι ο γιος του ιδιοκτήτη του μπιστρό.

"Πείτε σε όλους ότι συναντήσατε τον πρόεδρο"

Αυτό που ζήτησε από τους ανθρώπους του αγαπημένου του μπιστρό ήταν τελικά κάτι πολύ προσωπικό. Όπως δήλωσε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Ομάρ Καλβέτι, υπεύθυνος του καταστήματος, τους είπε να διατηρούν καθαρό το μνημείο που του έχει αφιερωθεί απέναντι από το μπιστρό και έχει ανεγερθεί από το 1988.
Δύο φοιτητές ιατρικής, ο Ραφαέλ και ο Άλντο, που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο, πλησίασαν τον πρώην πρωθυπουργό για να του ζητήσουν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί: "Πείτε σε όλους ότι συναντήσατε τον πρόεδρο", αστειεύτηκε μαζί τους ο Silvio Berlusconi, εμφανώς ενθουσιασμένος.
"Δεν έμοιαζε καθόλου με άνθρωπο που θα νοσηλευόταν μετά από λίγο", σχολίασαν οι δύο φοιτητές μιλώντας στην εφημερίδα Republica.
Όπως λένε οι άνθρωποι που τον είδαν και τον εξυπηρέτησαν στο μπιστρό, ίσως να ήταν οι τελευταίοι που συνάντησαν τον Silvio Berlusconi ευδιάθετο και χαλαρό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης