Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ωρολογιακή βόμβα: Βρέθηκε DNA του ιού του πιθήκου στα εμβόλια Covid των Pfizer, Moderna - Ο SV40 προκαλεί καρκίνο σε εγκέφαλο, οστά

Ωρολογιακή βόμβα: Βρέθηκε DNA του ιού του πιθήκου στα εμβόλια Covid των Pfizer, Moderna - Ο SV40 προκαλεί καρκίνο σε εγκέφαλο, οστά
Η εύρεση του εν λόγω DNA σημαίνει ότι οι λήψεις mRNΑ για τον κορωνοϊό μπορεί να έχουν την ικανότητα να αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα
Σχετικά Άρθρα
Ο μικροβιολόγος Kevin McKernan - πρώην ερευνητής και επικεφαλής της ομάδας για το έργο ανθρώπινου γονιδιώματος του MIT - ανακάλυψε τεράστια ποσότητα μολυσμένου DNA από τον ιό του πιθήκου SV40, στα εμβόλια mRNA για τον COVID-19.
Το SV40 έχει συνδεθεί με τον καρκίνο στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των μεσοθηλιωμάτων, των λεμφωμάτων και των καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών. Το 2002, το Lancet δημοσίευσε στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας μολυσμένα με SV40 με το λέμφωμα Non-Hodgkin. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, το εμβόλιο μπορεί να ευθύνεται για έως και το 50 τοις εκατό των 55.000 περιπτώσεων λεμφώματος μη Hodgkin που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο.
Η εύρεση του εν λόγω DNA σημαίνει ότι οι λήψεις mRNΑ για τον κορωνοϊό μπορεί να έχουν την ικανότητα να αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα.
Όπως αποδεικνύεται, η πρωτεΐνη ακίδας και το mRNA δεν είναι οι μόνοι κίνδυνοι αυτών των ενέσεων. Η ομάδα του McKernan ανακάλυψε επίσης προαγωγείς του ιού του πιθήκου 40 (SV40) που, για δεκαετίες, ήταν ύποπτοι ότι προκαλούν καρκίνο στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των μεσοθηλιωμάτων, των λεμφωμάτων και των καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών. 3 Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στις προεκτυπώσεις OSF στις αρχές Απριλίου 2023.
Όπως εξηγείται στην περίληψη:
«Χρησιμοποιήθηκαν αρκετές μέθοδοι για την αξιολόγηση της σύνθεσης νουκλεϊκού οξέος τεσσάρων ληγμένων φιαλιδίων των δισθενών εμβολίων mRNA Moderna και Pfizer.
Αξιολογήθηκαν δύο φιαλίδια από κάθε προμηθευτή… Πολλαπλές αναλύσεις υποστηρίζουν μόλυνση από DNA που υπερβαίνει τις απαιτήσεις 330ng/mg του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και τις απαιτήσεις 10ng/δόση του [Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] του FDA…»
F3.large.jpg
Τι είναι ο SV40

Το SV40 μπορεί να δράσει ως συν-καρκινογόνο με τον κροκιδόλιθο αμίαντο για να προκαλέσει μεσοθηλίωμα. Ο μηχανισμός μπορεί να περιλαμβάνει την καταστολή των μεταγραφικών ιδιοτήτων του ογκοκατασταλτικού p53 στους ανθρώπους από το μεγάλο Τ αντιγόνο SV40 και το μικρό Τ-αντιγόνο SV40.
Ο καταστολέας όγκων p53 είναι υπεύθυνος για την έναρξη του ρυθμισμένου κυτταρικού θανάτου (" απόπτωση ") ή της διακοπής του κυτταρικού κύκλου όταν ένα κύτταρο έχει υποστεί βλάβη. Ένα μεταλλαγμένο γονίδιο p53 μπορεί να συμβάλει σε ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό, οδηγώντας σε όγκο.

Ανακαλύφθηκε το 1960

Ο ιός Simian Virus 40 (SV40) είναι ένα μέλος της οικογένειας Polyomaviridae και μολύνει αρκετά είδη πιθήκων, με τη μόλυνση όμως να είναι κυρίως ασυμπτωματική.
Ανακαλύφθηκε στις αρχές του 1960 ως επιμόλυνση σε κυτταροκαλλιέργειες νεφρού πιθήκου ρέζους (Rhesus) που χρησιμοποιούνταν στην παραγωγή εμβολίων πολιομυελίτιδας.
Ο ιός αποτελείται από ένα βίριο χωρίς φάκελο και περιέχει ένα κυκλικό, δίκλωνο μόριο DNA με μήκος περίπου 5 kb (χιλιάδες βάσεις).
Το γονιδίωμα βρίσκεται προστατευμένο μέσα σε μια εικοσαεδρική πρωτεϊνική δομή που αποτελείται από 3 δομικές πρωτεΐνες, τις VP1, VP2 και VP3.
Το ιικό γονιδίωμα περιέχει μια αρχική περιοχή ελέγχου (NCCR) και μια άλλη περιοχή ελέγχου της μεταγραφής. Περιέχει επίσης μια περιοχή που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη Τ η οποία προάγει την αντιγραφή του ιικού DNA στο κύτταρα ξενιστές και τη συσκευασία τους στο ιικό κοψίδια. Διάφορες μελέτες αποκάλυψαν ότι ο SV40 μπορεί να προκαλέσει όγκους σε πειραματόζωα (hamster).
Υπήρξαν ανησυχίες για τις επιμολύνσεις εμβολίων πολιομυελίτιδας που παρασκευάστηκαν πριν από το 1963, ότι θα μπορούσαν να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων. Ο SV40 γενικά δεν θεωρείται παθογόνο για τον άνθρωπο, ωστόσο έχει βρεθεί σε διάφορους τύπους όγκων, συμπεριλαμβανομένων όγκων του εγκεφάλου, όγκους των οστών, σε μεσοθηλιώματα και σε μηHodgkin λεμφώματα, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να προκαλέσει διάφορους μετασχηματισμούς και ογκογενέσεις, κάτω από ορισμένες συνθήκες.

Οι ρυθμιστικοί φορείς γνώριζαν ότι υπήρχε πρόβλημα μόλυνσης

Σε άρθρο του Substack στις 20 Μαΐου, ο McKernan επισημαίνει ότι η ίδια η Pfizer υπέβαλε στοιχεία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) που έδειχναν ότι οι παρτίδες των δειγμάτων περιείχαν τεράστιες διαφορές στα επίπεδα μόλυνσης δίκλωνου DNA.
Η ανησυχία που έχουν παρατηρήσει στο παρελθόν οι άνθρωποι, ακόμη και στο FDA, κάθε φορά που έκαναν έγχυση δίκλωνου DNA, είναι ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το δίκλωνο DNA μπορεί να ενσωματωθεί στο γονιδίωμά 

Η παρουσία δίκλωνου DNA προκαλεί επίσης μια άλλη σημαντική ανησυχία, και αυτή είναι η πιθανότητα γονιδιωματικής ενσωμάτωσης.
«Τουλάχιστον από την πλευρά της Pfizer, έχει αυτό που είναι γνωστό ως προωθητής SV40. Αυτό είναι ένα κομμάτι ογκογόνου ιού. Δεν είναι ολόκληρος ο ιός. Ωστόσο, το μικρό κομμάτι είναι γνωστό ότι οδηγεί σε πολύ επιθετική γονιδιακή έκφραση.
«Και η ανησυχία που έχουν παρατηρήσει στο παρελθόν οι άνθρωποι, ακόμη και στο FDA, κάθε φορά που έκαναν έγχυση δίκλωνου DNA, είναι ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα», λέει ο McKernan.
Ενώ η εργασία του McKernan δεν παρουσιάζει στοιχεία ολοκλήρωσης του γονιδιώματος, επισημαίνει ότι είναι δυνατό, ειδικά με την παρουσία προαγωγέων SV40.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης