Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ: Παραλίγο να θάψουν γυναίκα ζωντανή στον Ισημερινό - Ήταν 5 ώρες μέσα στο φέρετρο - Άρχισε να το χτυπά για να της ανοίξουν

Σοκ: Παραλίγο να θάψουν γυναίκα ζωντανή στον Ισημερινό - Ήταν 5 ώρες μέσα στο φέρετρο - Άρχισε να το χτυπά για να της ανοίξουν
Η 76χρονη γυναίκα, θεωρήθηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Οι συγγενείς στην κηδεία μιας ηλικιωμένης γυναίκας στον Ισημερινό λαχτάρησαν όταν ανακάλυψαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή μέσα στο φέρετρό της.
Η 76χρονη γυναίκα, θεωρήθηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ωστόσο οι συγγενείς λίγο πριν από την ταφή την άκουσαν να προσπαθεί να αναπνεύσει ενώ είχε τοποθετηθεί στο φέρετρο.
Η Μπέλα Μοντόγια διακομίσθηκε ξανά στο νοσοκομείο και μπήκε στην εντατική και το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού έχει συστήσει μια επιτροπή για να διερευνήσει το περιστατικό.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο ανέφερε ότι η γυναίκα υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή - απώλεια αναπνοής και καρδιακής λειτουργίας - και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης, ενώ ο εφημερεύων γιατρός επιβεβαίωσε τον θάνατό της.
Ο γιος της, Γκιλμπέρ Ροντόλφο Μπαλμπεράν Μοντόγια, αναφέρθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η μητέρα του εισήχθη γύρω στις 09:00 και το μεσημέρι ένας γιατρός του είπε ότι πέθανε».
Στη συνέχεια, η νεκρή γυναίκα τοποθετήθηκε σε φέρετρο για αρκετές ώρες έως ότου την είδαν μέλη της οικογένειας να προσπαθεί να αναπνεύσει.
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έδειχνε ξαπλωμένη σε ένα ανοιχτό φέρετρο και να αναπνέει βαριά ενώ πολλοί άνθρωποι συνωστίζονταν γύρω της, πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Τώρα νοσηλεύεται στην εντατική στο ίδιο νοσοκομείο όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θάνατό της.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP ο γιος της γυναίκας, είπε για την μητέρα του: «Σιγά σιγά συνειδητοποιώ τι συνέβη. Τώρα προσεύχομαι μόνο για να βελτιωθεί η υγεία της μητέρας μου».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης