Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίθανη έκπληξη χιλιάδων λιρών: Βρετανός ανακάλυψε ξεχασμένο γκαράζ με αυτοκίνητα αντίκες μεγάλης αξίας

Απίθανη έκπληξη χιλιάδων λιρών: Βρετανός ανακάλυψε ξεχασμένο γκαράζ με αυτοκίνητα αντίκες μεγάλης αξίας
Ο Sims εξεπλάγη επίσης γιατί βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην τύχη της μια πολυτελέστατη Mercedes-Benz 600, μία Riley RM, ένα σπορ MGB GT Sports Car και ένα πυροσβεστικό όχημα Dennis RS
«Κούκλες» με τέσσερις τροχούς, που κάποτε κυριαρχούσαν απαστράπτουσες στους δρόμους, βρέθηκαν ξεχασμένες για πάνω από δέκα χρόνια σε ένα γκαράζ, αλλά υπολογίζεται ότι αξίζουν πάνω από 500.000 λίρες.
Η απίστευτη ανακάλυψη έγινε από τον Daniel Sims, που είναι γνωστός στο διαδίκτυο με το όνομα «Bearded Reality», στο Νότιγχαμσαϊρ της Αγγλίας.
Ο «αστικός εξερευνητής», όπως τον χαρακτηρίζει η Sun, εντόπισε το γκαράζ στο οποίο σκουριάζουν τα αυτοκίνητα αντίκες και μεταξύ αυτών είδε με έκπληξη κάποια μοντέλα που κάποτε κόστιζαν μια περιουσία. Μάλιστα τμήμα της οροφής του γκαράζ έχει καταρρεύσει σκεπάζοντας κάποια από αυτά τα πολύτιμα αυτοκίνητα.
Κι όμως ο Sims κατάφερε να ξεθάψει ένα αυτοκίνητο Jowett Javelin, που κατασκευάστηκε στο διάστημα 1947-1953 και μοντέλα Morris Minor, Morris Minor Travellers και ένα Humber Super Snipe. Κοντά σε αυτά βρέθηκαν μια σπάνια Triumph 2000, μια Jaguar and και ένα Triumph Spitfire.
Ο Sims εξεπλάγη επίσης γιατί βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην τύχη της μια πολυτελέστατη Mercedes-Benz 600, μία Riley RM, ένα σπορ MGB GT Sports Car και ένα πυροσβεστικό όχημα Dennis RS.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης