Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άλμα 16% στη μετοχή της Manchester United... έρχονται οι Καταριανοί

Άλμα 16% στη μετοχή της Manchester United... έρχονται οι Καταριανοί
Η εφημερίδα Al-Watan του Κατάρ ανέφερε ότι ο σεΐχης Jassim, γιος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, είναι έτοιμος να ανακοινωθεί ως ο προτιμώμενος πλειοδότης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Premier League
Άνοδο άνω του 16% σημειώνουν οι μετοχές της Manchester United, μετά τα δημοσιεύματα του Κατάρ ότι ο σεΐχης Jassim bin Hamad al-Thani είναι πιθανό να εξαγοράσει τον σύλλογο.
Η εφημερίδα Al-Watan του Κατάρ ανέφερε ότι ο σεΐχης Jassim, γιος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, είναι έτοιμος να ανακοινωθεί ως ο προτιμώμενος πλειοδότης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Premier League.
Η Al-Watan είναι συνιδιοκτήτης του Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani.
Τα δημοσιεύματα έρχονται μετά από επτά μήνες διαπραγματεύσεων, με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο πετροχημικών Jim Ratcliffe να βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για την αγορά του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι η οικογένεια Glazer, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Manchester United, ανακοίνωσε την επίσημη διαδικασία πώλησης στα τέλη του περασμένου έτους, λέγοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα αρχίσει να διερευνά "στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις" για τον σύλλογο.
Ο σεΐχης Jassim στις 7 Ιουνίου φέρεται να υπέβαλε βελτιωμένη πέμπτη και τελική προσφορά ύψους περίπου 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον πλήρη έλεγχο της Manchester United.
Ο Ratcliffe, εν τω μεταξύ, λέγεται ότι ήθελε να αγοράσει περίπου το 60% του συλλόγου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης