Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απόλυτη στήριξη του Βορειοκορεάτη Kim στον Putin - Θέλει στρατηγική συνεργασία με Ρωσία

Απόλυτη στήριξη του Βορειοκορεάτη Kim στον Putin - Θέλει στρατηγική συνεργασία με Ρωσία
Η δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι θα υπερισχύσει αναφέρει ο Kim για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Την απόλυτη στήριξη του στον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin και στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία εκφράζει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Jong un σε συγχαρητήριο μήνυμά του με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Ημέρας της Ρωσίας.
Ο Kim δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει και να ενισχύσει τη στρατηγική συνεργασία της Β. Κορέας με τη Ρωσία και υποστηρίζει πως είναι βέβαιο ότι η δικαιοσύνη θα υπερισχύσει όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στρατηγική συνεργασία

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εξαίρει τη «σωστή απόφαση και την καθοδήγηση του Putin για την αποτροπή των αυξανόμενων απειλών από εχθρικές δυνάμεις», τονίζοντας πως ο «βορειοκορεατικός λαός προσφέρει την απόλυτη υποστήριξη και την αλληλεγγύη του στον ρωσικό στον σκληρό αγώνα του για να προασπίσει την ιερή υπόθεση της διατήρησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων του, της ανάπτυξης και των συμφερόντων της χώρας του έναντι των αυθαίρετων και αυταρχικών πρακτικών των ιμπεριαλιστών».
«Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο πως θα νικήσει και ο ρωσικός λαός θα συνεχίσει να προσθέτει δόξα στη νικηφόρα ιστορία του» αναφέρει ο Kim, επισημαίνοντας πως κοινή επιθυμία των λαών και των δύο χωρών είναι να εκπληρώσουν το μεγάλο στόχο της οικοδόμησης μιας ισχυρής χώρας.
Σημειώνεται πως η Β. Κορέα καταδικάζει τη στρατιωτική βοήθεια που προσφέρει η Δύση στην Ουκρανία, κάνοντας λόγο για πόλεμο των ΗΠΑ μέσω αντιπροσώπων με σκοπό την καταστροφή της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης