Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονίζει η «μυστική» έκθεση Pfizer - «Βόμβα» από κορυφαίο καθηγητή: Να αποσυρθεί τώρα το εμβόλιο - Προκάλεσε χιλιάδες θανάτους

Συγκλονίζει η «μυστική» έκθεση Pfizer - «Βόμβα» από κορυφαίο καθηγητή: Να αποσυρθεί τώρα το εμβόλιο - Προκάλεσε χιλιάδες θανάτους
Η έκθεση είναι μια ωρολογιακή βόμβα, τρία χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, καθώς επιβεβαιώνει τους φόβους που εκδηλώθηκαν εξαρχής από διάφορους επιστήμονες που χαρακτηρίστηκαν... ως «ψεκασμένοι»
Συγκλονίζει η συνέντευξη του γνωστού καθηγητή Michel Chossudovsky για το θέμα των εμβολίων κορωνοϊού, τους θανάτους και τις παρενέργειες που εκείνο προκαλεί.
Ο δρ Michel Chossudovsky μίλησε για την απόρρητη Έκθεση της Pfizer που δημοσιεύτηκε ως μέρος μιας ακροαματικής διαδικασίας για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOI) μετά από διάφορες αγωγές που κατατέθηκαν.
Η έκθεση είναι μια ωρολογιακή βόμβα, τρία χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, καθώς επιβεβαιώνει τους φόβους που εκδηλώθηκαν εξαρχής από διάφορους επιστήμονες που χαρακτηρίστηκαν... ως «ψεκασμένοι».
Το εμβόλιο κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020.
Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, «η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που φέρεται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 23 περιπτώσεων αιφνίδιων αμβλώσεων από 270 εγκυμοσύνες και περισσότερες από 2.000 αναφορές για καρδιακές διαταραχές».
Αυτή η Εμπιστευτική Έκθεση της Pfizer παρέχει δεδομένα για θανάτους και ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν από την Pfizer από την έναρξη των εμβολιασμών τον Δεκέμβριο του 2020 έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή μια πολύ σύντομη περίοδο (το πολύ δυόμισι μήνες).
Με βάση τα στοιχεία, η Pfizer φέρει την ευθύνη να ακυρώσει και να αποσύρει αμέσως το «εμβόλιο» γράφει το GlobalResearch.

«Η Pfizer γνώριζε»

Ο καθηγητής κάνει λόγο για «Εγκληματική Πρόθεση» καθώς η Pfizer γνώριζε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος για τις επιπτώσεις....
Το εμβόλιο Covid 19 της Pfizer συνιστά Ποινική Πράξη που εφαρμόζεται παγκοσμίως σε έναν πληθυσμό-στόχο 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτό που περιέχεται στην «απόρρητη» έκθεση της Pfizer δείχνει λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις του «εμβόλιου» στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Τα εν λόγω δεδομένα  μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση καθώς και τη διαμόρφωση νομικών διαδικασιών κατά της Big Pharma, των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ και των μέσων ενημέρωσης.
Μεταξύ όλων των μεγάλων συντελεστών της Big Pharma, η Pfizer έχει ποινικό μητρώο στις ΗΠΑ (2009 DoD Judgment).
Μπορούμε να εμπιστευτούμε έναν όμιλο εμβολίων Big Pharma που ομολόγησε την ενοχή του για ποινικές διώξεις από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DoJ) συμπεριλαμβανομένου του «δόλιου μάρκετινγκ» και «εγκληματικής παραβίασης του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών»;
Οι εθνικές υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι το «εμβόλιο» του Covid-19 θα σώσει ζωές. 
Τι ισχύει όμως τελικά;
Υπάρχει μια παγκόσμια ανοδική τάση θανάτων και διαφόρων παρενεργειών από τα εμβόλια. Τα επίσημα στοιχεία (3 Απριλίου 2022) δείχνουν περίπου:
69.053 θάνατοι από ένεση λόγω Covid-19 και 10.997.085 περιπτώσεις παρενεργειών για την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο Συνδυαστικά για έναν πληθυσμό 830 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Με βάση τα αναφερόμενα περιστατικά. Μόνο ένα μικρό κλάσμα των θυμάτων ή των οικογενειών του θανόντος θα περάσει από την διαδικασία αναφοράς θανάτων και ανεπιθύμητων συμβάντων που σχετίζονται με το εμβόλιο στις εθνικές υγειονομικές αρχές.
Με βάση ιστορικά δεδομένα (Ηλεκτρονική Υποστήριξη για τη Δημόσια Υγεία – Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (ESP:VAERS, σελ. 6) :
«Τα ανεπιθύμητα συμβάντα από φάρμακα και εμβόλια είναι κοινά, αλλά υποαναφερόμενα. … λιγότερο από το 0,3% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων και το 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Ομοίως, αναφέρονται λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης