Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα γκάφα Biden: «Προήγαγε» τον Sunak σε …πρόεδρο της Μεγάλης Βρετανίας

Νέα γκάφα Biden: «Προήγαγε» τον Sunak σε …πρόεδρο της Μεγάλης Βρετανίας
O Biden προσφώνησε «πρόεδρο» τον πρωθυπουργό της Βρετανίας κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στον Λευκό Οίκο
Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden αυτή τη φορά κατά τη συνάντησή του με τον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak, τον οποίο προήγαγε σε …πρόεδρο.
O Biden προσφώνησε «πρόεδρο» τον πρωθυπουργό της Βρετανίας κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στον Λευκό Οίκο.
Ο 80χρονος πρόεδρος προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του αστειευόμενος ότι έδωσε προαγωγή στον Sunak. «Λοιπόν, κύριε πρόεδρε… Μόλις σας έδωσα προαγωγή…
Κύριε πρωθυπουργέ, είναι υπέροχο που σας υποδεχόμαστε ξανά», είπε ο Biden κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος αντέδρασε γελώντας.
Είναι η πρώτη φορά που ο Sunak επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο από τότε που ανέλαβε την πρωθυπουργία της Βρετανίας, τον περασμένο Οκτώβριο.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επαίνεσε τους ισχυρούς δεσμούς Ουάσινγκτον-Λονδίνου, λέγοντας ότι είναι σε «εξαιρετικά καλή κατάσταση».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης