Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Ένας Βραζιλιάνος έβγαλε τη φωτογραφία της χρονιάς - Ο Χριστός Λυτρωτής με το φεγγάρι στα χέρια του

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Ένας Βραζιλιάνος έβγαλε τη φωτογραφία της χρονιάς - Ο Χριστός Λυτρωτής με το φεγγάρι στα χέρια του
Η viral φωτογραφία δείχνει το μνημείο ύψους 32 μέτρα στην κορυφή του βουνού Κροκοβάντο με το φεγγάρι ακριβώς από πάνω του
Ένας Βραζιλιάνος φωτογράφος κατάφερε επιτέλους να απαθανατίσει μια απίστευτη φωτογραφία του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο που φαίνεται να «κρατάει» το φεγγάρι και με τα δύο του χέρια μετά από τρία χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών.
Ο Leonardo Sens τράβηξε την πολυαναμενόμενη φωτογραφία του την Κυριακή, σχεδόν 11 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρίσκεται το εμβληματικό άγαλμα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Η viral φωτογραφία δείχνει το μνημείο ύψους 32 μέτρα στην κορυφή του βουνού Κροκοβάντο με το φεγγάρι ακριβώς από πάνω του.

Η απίστευτη φωτογραφία

«Τελικά, όλα πήγαν καλά και μπόρεσα να καταγράψω την πολυαναμενόμενη φωτογραφία», δήλωσε ο Sens στο βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1.
Ο Sens, ο οποίος φωτογραφίζει γύρω από την περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο από το 2005, αποκάλυψε ότι είχε προετοιμαστεί για την εκπληκτική λήψη μελετώντας τη θέση της Σελήνης.
Εξήγησε ότι γνώριζε ήδη την εποχή του έτους που η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με το μνημείο-μακράν το κυριότερο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας.
Ο Sens χρησιμοποίησε διάφορες εφαρμογές για να τον βοηθήσουν να βρει «τις ώρες και την ακριβή ημερομηνία» που το φεγγάρι θα βρισκόταν ακριβώς πάνω από τον Χριστό Λυτρωτή.
Είπε ότι προσπάθησε και απέτυχε το Σάββατο να απαθανατίσει τη λήψη όταν το φεγγάρι αποκλείστηκε από τα σύννεφα. Όμως οι συνθήκες για την αναμενόμενη φωτογραφία του άλλαξαν στο λεπτό και μετακινήθηκε στο πλάι καθώς το φεγγάρι άρχισε να δύει.
«Πήγα νωρίς στην προγραμματισμένη ώρα. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να ρυθμίσω το τρίποδο και να περιμένω να ευθυγραμμιστεί το φεγγάρι», δήλωσε ο φωτογράφος.
Το φωτογραφικό σετ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 137.000 likes στον λογαριασμό του στο Instagram και εντυπωσίασε τους ακολούθους του.
fotografia-xristos-fegari.jpg.webp


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης