Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία για Kahkovka: Έπεσαν τα φύλλα συκής – Οι Ρώσοι θέλουν την καταστροφή μας

Ουκρανία για Kahkovka: Έπεσαν τα φύλλα συκής – Οι Ρώσοι θέλουν την καταστροφή μας
Τίποτα και κανείς δεν θα σταματήσει την ουκρανική αντεπίθεση της οποίας ήρθε η ώρα είπε ο Oleksiy Danilov
Σχετικά Άρθρα
Οι Ρώσοι θέλουν την καταστροφή της Ουκρανίας, αλλά τίποτα και κανείς δεν θα σταματήσει την ουκρανική αντεπίθεση, της οποίας ήρθε η ώρα, υποστηρίζει ο γραμματέας του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Oleksiy Danilov αναφερόμενος στην καταστροφή του υδροηλεκτρικού φράγματος της Nova Kakhovka αλλά και στην επίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
«Η ανατίναξη του υδροηλεκτρικού φράγματος της Nova Kahkovka από τους Ρώσους είναι ένα τελείως νέο στάδιο της ρωσικής επιθετικότητας.
Πρόκειται για την πλήρη και οριστική διάλυση του ψευδούς ιδεολογικού «κατασκευάσματος» του Κρεμλίνου: για την «απελευθέρωση της Ουκρανίας», για τον «αγώνα κατά των Ναζί», για το ότι «στοχεύουν μόνο στρατιωτικούς στόχους και κάθε άλλης προπαγάνδας και ψεύδους.
Η Ρωσία έχει εισέλθει στο επίπεδο εκείνο που απορρίπτει τελείως κάθε φύλλο συκής και δηλώνει ανοιχτά ποιος είναι ο πραγματικός της στόχος: είναι η καταστροφή της Ουκρανίας, η δολοφονία των Ουκρανών, η καταστροφή της οικονομίας και των δομών υποστήριξης κάθε είδους ζωής.
Εν αναμονή της αναπόφευκτης εξαφάνισης της Ρωσίας και του Putin από την ιστορία, δεν χρειάζονται άλλο οι ψεύτικες μάσκες.

Υ.Γ.: Σχετικά με τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας: Τίποτα και κανείς, ούτε ένας Ρώσος δεν θα σταματήσει την απελευθέρωση της Ουκρανίας, της οποίας ήρθε η ώρα» αναφέρει στο μήνυμά του ο Danilov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης