Τελευταία Νέα
Διεθνή

Και το όνομα αυτών Vision Pro: Η Apple αποκάλυψε ακουστικά εικονικής πραγματικότητας

tags :
Και το όνομα αυτών Vision Pro: Η Apple αποκάλυψε ακουστικά εικονικής πραγματικότητας
Και το όνομα αυτών Vision Pro: Η Apple αποκάλυψε ακουστικά εικονικής πραγματικότητας Το όνομα αυτών: Vision Pro…
Στην εκδήλωση προγραμματιστών WWDC 2023, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο αν η Apple θα παρουσίαζε τελικά τα πολυαναμενόμενα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας. Και το έκανε.
Το όνομα αυτών: Vision Pro.
Πρόκειται για ένα ακουστικό εικονικής πραγματικότητας που μπορεί επίσης να δείξει στον χρήστη τον πραγματικό κόσμο μέσω καμερών υψηλής ισχύος που είναι τοποθετημένες στη συσκευή - μια ιδέα που συχνά ονομάζεται μικτή πραγματικότητα.
Αν και η εικονική πραγματικότητα δεν έχει πιάσει το ευρύ καταναλωτικό κοινό, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και προσμονή για αυτό που μπορεί να έχει καταλήξει η Apple.
Εάν η Apple κυκλοφορήσει ένα ακουστικό, θα είναι η πρώτη μεγάλη νέα σειρά προϊόντων από τότε που ανακοίνωσε το Apple Watch το 2014.
Ο Ming-Chi Kuo, ένας διάσημος αναλυτής της Apple εξέφρασε την άποψη ότι οι καταναλωτές δεν πρέπει να περιμένουν να αγοράσουν το προϊόν πριν περάσει κάμποσος καιρός.
Πέραν αυτού η Apple παρουσίασε τα MacBook Air 15 ιντσών, Mac Studio με M2 Max και M2 Ultra, το Mac Pro με M2 Max και M2 Ultra, το iOS 17 για iPhone.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης