Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ελβετία: Η UBS θα καθυστερήσει τις ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα β' τριμήνου

Ελβετία: Η UBS θα καθυστερήσει τις ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα β' τριμήνου
Η καθυστέρηση θα γίνει επειδή δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι λεπτομέρειες για την κυβερνητική στήριξη στην έκτακτη εξαγορά της Credit Suisse και τα σχέδια για τις εγχώριες δραστηριότητες της εξαγορασθείσας τράπεζας
Σχετικά Άρθρα
Η UBS Group εξεταζει το ενδεχόμενο να καθυστερήσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της για το δεύτερο τρίμηνο μέχρι το τέλος Αυγούστου, καθώς έχει να διαχειριστεί διάφορα πολύπλοκα ζητήματα σχετικά με την εξαγορά της Credit Suisse, αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times.
Η UBS πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματά της για το β' τρίμηνο 2023 στις 25 Ιουλίου, αλλά ένα ενημερωτικό σημείωμα την ιστοσελίδα της τράπεζας ανέφερε ότι η ημερομηνια μπορεί να αλλάξει.
Η ημερομηνία μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με το πότε θα κλείσει η εξαγορά της Credit Suisse, αναφέρει το σημείωμα.
Σύμφωνα με αξιωματούχους της τράπεζας, οι περιπλοκές έχoυν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι λεπτομέρειες για την κυβερνητική στήριξη στην έκτακτη εξαγορά της Credit Suisse και τα σχέδια για τις εγχώριες δραστηριότητες της Credit Suisse.
Η UBS θα λάβει κρατικές εγγυήσεις ύψους 9 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (9,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων) για τμήμα των ζημιών που μπορεί να υποστεί από τις θέσεις της Credit Suisse.
Ο διευθύνων σύμβουλος της UBS Sergio Emotti προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι η UBS θα πρέπει να δρομολογήσει ένα οδυνηρό πρόγραμμα απολύσεων προσθέτοντας ότι ελπίζει πως θα πάρει την οριστική του μορφή εντός της προσεχούς εβδομάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης