Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συμβούλιο Ασφαλείας Ρωσίας: Η συλλογική Δύση επιχειρεί να μας προκαλέσει οικονομική κρίση αλλά αποτυγχάνει

Συμβούλιο Ασφαλείας Ρωσίας: Η συλλογική Δύση επιχειρεί να μας προκαλέσει οικονομική κρίση αλλά αποτυγχάνει
Μία από τις βασικές προτεραιότητες του Συμβουλίου είναι  η ενίσχυση της οικονομικής κυριαρχίας της Ρωσίας
Το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα σε δραστηριότητες όπως η καταπολέμηση των δυτικών προσπαθειών για επιδείνωση της κατάστασης στη χώρα, η πρόληψη των κυβερνοαπειλών και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού.
Μία από τις βασικές προτεραιότητες του Συμβουλίου είναι επίσης η ενίσχυση της οικονομικής κυριαρχίας της Ρωσίας, η οποία συνεπάγεται την άνοδο της ποιότητας ζωής, τη διασφάλιση της μακροοικονομικής σταθερότητας και την επίτευξη ισόρροπης ανάπτυξης.
«Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη μέτρων που στοχεύουν στην αποτροπή των δυτικών χωρών από το να προκαλέσουν οικονομική κρίση στη Ρωσία, η οποία ενέχει τον κίνδυνο επιδείνωσης της κοινωνικής κατάστασης στη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας χαρακτήρισε «τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας στη σφαίρα της πληροφόρησης» ένα άλλο σημαντικό καθήκον «σε σχέση με την κυνική εκστρατεία πληροφόρησης της συλλογικής Δύσης κατά της Ρωσίας για να δυσφημήσει τη χώρα, την ιστορία και τις παραδόσεις της».
Την ίδια ώρα, πρωταρχικός στόχος του Συμβουλίου Ασφαλείας παραμένει η εδραίωση της συνταγματικής τάξης, της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης