Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Ντιέγκο θα είναι περήφανος από εκεί ψηλά!

Ο Ντιέγκο θα είναι περήφανος από εκεί ψηλά!
Νάπολι, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη είναι οι τρεις ευρωπαϊκές ομάδες των οποίων τη φανέλα έχει τιμήσει με την παρουσία του ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αμφότερες είχαν επιτυχημένες σεζόν, με έναν τίτλο έκαστη και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Europa League από τους Ανδαλουσιανούς το βράδυ της Τετάρτης (31/05)

«Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, τότε ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις» έγραφε το 1988 στον «Αλχημιστή» ο Πάουλο Κοέλιο και από τότε γνώρισε ευρύτατη διάδοση και αποδοχή μέχρι τις μέρες μας. Μετά από 35 χρόνια, η Νάπολι, η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη επιβεβαιώνουν τον Βραζιλιάνο συγγραφέα, καθώς και οι τρεις έκαναν… πράξη τα «θέλω» του Μαραντόνα, ακόμη κι’ αν αυτός δε βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το πάθος του Μαραντόνα και το δέσιμό του με κάθε ομάδα που αγωνιζόταν είναι γνωστό, είτε ήταν στην πατρίδα του είτε με την εθνική (που είναι και αυτονόητο) είτε στην Ευρώπη. Στα μέρη μας, λοιπόν, ο «θεός» του ποδοσφαίρου μας έχει… μαγέψει με τη φανέλα τριών συλλόγων: της Νάπολι, της Σεβίλλης και της Μπαρτσελόνα.

Η συνέχεια στο BNSports.gr - Ο Ντιέγκο θα είναι περήφανος από εκεί ψηλά!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης