Τελευταία Νέα
Διεθνή

Imamoglu για τουρκικές εκλογές: Έχουμε έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε - Όλα αρχίζουν ξανά

Imamoglu για τουρκικές εκλογές: Έχουμε έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε - Όλα αρχίζουν ξανά
Μήνυμα ανασύνταξης από Ιμάμογλου
Σχετικά Άρθρα
Το δικό του μήνυμα για την ήττα της αντιπολίτευσης στις τουρκικές εκλογές, έδωσε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.
Ο κ. Ιμάμογλου, σε όσους φωνάζουν ότι στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) θα έπρεπε να είναι υποψήφιος στη θέση του Κιλιτσντάρογλου, έστειλε μήνυμα αναπτέρωσης του ηθικού στους ψηφοφόρους που στήριξαν της Εθνική Συμμαχία, σημειώνοντας πως τα πάντα αρχίζουν ξανά τώρα.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και σημείωσε πως ο λαός πρέπει να πιστέψει και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.
«Αγαπημένοι νέοι, μην τυχόν και απογοητευτείτε. Κυρίες μου μην ανησυχείτε! Κύριοι να περπατάτε όρθιοι, Είμαστε ένα έθνος που καταφέρνουμε να κάνουμε πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάλι θα τα καταφέρουμε. Πριν από 5 χρόνια είχαμε απογοητευτεί ξανά. Όμως μετά από εννιά μήνες είχαμε επιτυχημένα αποτελέσματα στις δημοτικές εκλογές. Πετύχαμε μαζί. Μην ανησυχείτε, όλα ξαναρχίζουν τώρα», ανέφερε αρχικά στο μήνυμά του ο Εκρέμ Ιμάμογλου.
«Ποτέ δεν περιμένουμε αλλαγή σε κάθε πεδίο και κάθε περιβάλλον και δεν θα περιμένουμε ποτέ διαφορετικά αποτελέσματα με το να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Από εδώ και πέρα θα πολεμήσουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως έλεγε και ο σπουδαίος Ατατούρκ ‘δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, αλλά μόνο απελπισμένοι άνθρωποι’. Υπάρχουν εκατομμύρια στρατιώτες της δημοκρατίας στην Τουρκία γεμάτοι ελπίδα. Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, έχω γίνει μάρτυρας της πίστης τους, της ανθεκτικότητάς τους και του γεγονότος ότι δεν εγκαταλείπουν τους αγώνες τους.
«Πιστέψτε με, έχουμε έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε, αλλά είμαστε νέοι και γεμάτοι πίστη. Τα πάντα θα είναι πολύ ωραία».
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου λόγω και του γεγονότος ότι λαμβάνει και ευρείας λαϊκής αποδοχής είναι πιθανό να στοχοποιηθεί εκ νέου από το κυβερνών κόμμα, καθώς καταδικάστηκε στις 14 Δεκεμβρίου σε φυλάκιση δύο ετών και 7 μηνών για προσβολή κορυφαίων αξιωματούχων.
Εάν η απόφαση αυτή οριστικοποιηθεί, σημαίνει ότι ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης κινδυνεύει να τεθεί εκτός πολιτικής ζωής της Τουρκίας για τέσσερα χρόνια, να εκπέσει του αξιώματός του και να μην μπορεί να διεκδικήσει την εκλογή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης