Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Μεγάλες καθυστερήσεις στα αεροδρόμια λόγω τεχνικού προβλήματος – Παράπονα των επιβατών

Βρετανία: Μεγάλες καθυστερήσεις στα αεροδρόμια λόγω τεχνικού προβλήματος – Παράπονα των επιβατών
Μεγάλες καθυστερήσεις αντιμετώπισαν πολλοί επιβάτες που προσγειώθηκαν στη Βρετανία
Μεγάλες καθυστερήσεις αντιμετώπισαν πολλοί επιβάτες που προσγειώθηκαν στη Βρετανία, εξαιτίας ενός ζητήματος που προέκυψε στα αεροδρόμια της χώρας και σχετίζεται με τη λειτουργία των αυτοματοποιημένων θυρών ελέγχου, όπου γίνεται ο έλεγχος των διαβατηρίων, μετά από την άφιξη στη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.
Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν μεγάλες γραμμές αναμονής με εκατοντάδες ανθρώπους στο αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου, με εκνευρισμένους επιβάτες να παραπονιούνται για την καθυστέρηση αρκετών ωρών που είχαν περιμένοντας στις γραμμές αναμονής.
«Έχουμε ενημερωθεί για ένα ζήτημα με το συνοριακό σύστημα ασφάλειας σε όλη τη χώρα που επηρεάζει τις αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου των Εσωτερικών που εποπτεύει τους συνοριακούς ελέγχους.
«Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό και συνεργαζόμαστε με τους διαχειριστές των αεροδρομίων, αλλά και τις αεροπορικές εταιρίες για να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση των ταξιδιωτών», σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο Reuters.
Από αργά το απόγευμα, οι ηλεκτρονικές πύλες είχαν επανέλθει, σύμφωνα με το BBC, ενώ προτεραιότητα δόθηκε στα σημεία με τον πιο πολύ συνωστισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης