Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία και Σαουδική Αραβία δεν θα κάνουν δεκτές προσπάθειες επιβολής δυτικών αξιών

Ρωσία και Σαουδική Αραβία δεν θα κάνουν δεκτές προσπάθειες επιβολής δυτικών αξιών
Μπορεί στο εγγύς μέλλον να παντρευτούν.... ζώα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κράτη τις αρχές τους, δήλωσε ο επικεφαλής των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου, υπουργός Εσωτερικών  Vladimir Kolokoltsev
Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία δεν αποδέχονται προσπάθειες επιβολής «συγκεκριμένων» δυτικών αξιών στις χώρες, τα κράτη έχουν μια ξεκάθαρη θέση - τη διατήρηση των παραδόσεων, δήλωσε ο επικεφαλής των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου, υπουργός Εσωτερικών Vladimir Kolokoltsev, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.
Σύμφωνα με τον Kolokoltsev, η Ρωσική Ομοσπονδία και η Σαουδική Αραβία έχουν πολλά κοινά.
«Ούτε στη Ρωσική Ομοσπονδία ούτε στο Βασίλειο δεν δέχονται προσπάθειες από το εξωτερικό να επιβληθούν ορισμένες συγκεκριμένες δυτικές αξίες στις χώρες μας.
Μπορεί στο εγγύς μέλλον να παντρευτούν ζώα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κράτη τις αρχές τους.
Όμως, παρόλα αυτά, οι Σαουδάραβες και οι Ρώσοι έχουμε μια ξεκάθαρη θέση για τη διατήρηση των παραδοσιακών μας αξιών», είπε ο Kolokoltsev σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 1.
Ο Vladimir Kolokoltsev, βρέθηκε στο Ριάντ αυτήν την εβδομάδα, όπου, μεταξύ άλλων, συζήτησε τη συνεργασία για την επιβολή του νόμου με τον Σαουδάραβα ομόλογό του.
Επίσης, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Abdelaziz bin Saud bin Nayef Al Saud, ο Kolokoltsev επισκέφθηκε μια σειρά από μονάδες του Υπουργείου Εσωτερικών του Βασιλείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης