Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει με την αντεπίθεση των Ουκρανών; - Αντιφατικά μηνύματα από το Κίεβο

Τι συμβαίνει με την αντεπίθεση των Ουκρανών; - Αντιφατικά μηνύματα από το Κίεβο
Κορυφαίοι Ουκρανοί αξιωματούχοι με διαφορά λίγων ωρών δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το εάν έχει αρχίσει ή όχι η αντεπίθεση τους
Σε μυστήριο εξελίσσεται η αντεπίθεση των Ουκρανών καθώς τη στιγμή που κορυφαίοι αξιωματούχοι του προέδρου Zelensky υποστηρίζουν πως αυτή έχει αρχίσει, άλλοι αξιωματούχοι επίσης από το προεδρικό γραφείο επισημαίνουν πως αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας θα εξαπολύσουν την αντεπίθεση, όταν λάβουν τα απαραίτητα όπλα και εξοπλισμό από τους Δυτικούς συμμάχους.
Θα συνεχίσουμε να προετοιμάζουμε την αντεπίθεση.
Είμαι βέβαιος ότι αυτή θα φέρει αποτελέσματα» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Bloomberg ο Igor Zhokva, αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky.
Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο RAI-1 ο Mikhail Podolyak, σύμβουλος του Zelensky υποστήριξε ότι η ουκρανική αντεπίθεση έχει ήδη εξαπολυθεί σε διάφορες κατευθύνσεις.
Οι αντιφατικές αυτές δηλώσεις συνεπάγονται ότι είτε οι Ουκρανοί προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να μπερδέψουν τους Ρώσους διατηρώντας το «χαρτί» του αιφνιδιασμού είτε οι πρώτες τους αντεπιθέσεις έχουν στεφθεί από απόλυτη αποτυχία και προσπαθούν με κάποιον τρόπο να διαχειριστούν τις ήττες τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης