Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Στις 25 Μαρτίου 2024 θα δικαστεί ο Trump για την υπόθεση της Stormy Daniels

ΗΠΑ: Στις 25 Μαρτίου 2024 θα δικαστεί ο Trump για την υπόθεση της Stormy Daniels
Στις αρχές του μήνα ο δικαστής αποφάνθηκε ότι ο Trump είναι ελεύθερος να μιλάει για τα περισσότερα από τα στοιχεία που προέρχονται από τη δική του υπερασπιστική ομάδα…
Για τις 25 Μαρτίου 2024 ορίστηκε η δίκη του Donald Trump για την κατηγορία της παραποίησης επιχειρηματικών εγγράφων με σκοπό να συγκαλύψει την καταβολή χρημάτων στην πορνοστάρ Stormy Daniels, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της.
Ο δικαστής Juan Merchan του πολιτειακού δικαστηρίου στο Μανχάταν όρισε αυτήν την ημερομηνία σήμερα, κατά την ακροαματική διαδικασία στην οποία ο Trump συμμετείχε διαδικτυακά.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δηλώσει αθώος και στις 34 κατηγορίες παραποίησης επιχειρηματικών εγγράφων που αντιμετωπίζει.
Ο Trump , που φορούσε μπλε κοστούμι και κόκκινη, ριγέ γραβάτα, καθόταν δίπλα στον δικηγόρο του, Tod Blanche και η εικόνα του εμφανιζόταν σε τουλάχιστον τέσσερις οθόνες μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου του Merchan.
Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο Blanche είπε ότι ο πελάτης του κατανοεί ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ορισμένες αποδείξεις σε τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης και των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.
Οι περιορισμοί που επέβαλε ο δικαστής στον Trump αφορούν τα πρακτικά από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ενόρκων, τις δηλώσεις των μαρτύρων και άλλο υλικό που οι εισαγγελείς είναι υποχρεωμένοι να δώσουν στην υπεράσπιση, ώστε να προετοιμαστεί για τη δίκη.
Οι εισαγγελείς δήλωναν ότι η εντολή ήταν αναγκαία επειδή ο Trump έχει ιστορικό επιθέσεων μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και επειδή υπάρχει κίνδυνος παρενόχλησης των μαρτύρων.
Στις αρχές του μήνα ο δικαστής αποφάνθηκε ότι ο Trump είναι ελεύθερος να μιλάει για τα περισσότερα από τα στοιχεία που προέρχονται από τη δική του υπερασπιστική ομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης