Τελευταία Νέα
Διεθνή

BofA: Σε υψηλά 7 μηνών οι εισροές στις αμερικανικές μετοχές

BofA: Σε υψηλά 7 μηνών οι εισροές στις αμερικανικές μετοχές
Στα blue chips οι μεγαλύτερες εισροές
Σχετικά Άρθρα
Για τις μεγαλύτερες εισροές στις αμερικανικές μετοχές από τον Οκτώβριο, παρά τις μεγάλες εκροές λιανικής, κάνουν λόγο οι στρατηγικοί αναλυτές της Bank of America 
Την περασμένη εβδομάδα, όταν ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 1,6%, οι πελάτες της BofA ήταν καθαροί αγοραστές αμερικανικών μετοχών με τις μεγαλύτερες εισροές από τον Οκτώβριο (+4,4 δισ. δολάρια).
Οι στρατηγικοί αναλυτές πρόσθεσαν ότι τόσο οι μετοχές όσο και τα ETF προσέλκυσαν εισροές.

Στα blue chips οι μεγαλύτερες εισροές

Για άλλη μια φορά, οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης προσέλκυσαν το μεγαλύτερο κομμάτι των εισροών.
Οι ισχυρές καθαρές εισροές έρχονται παρά τις συνεχιζόμενες πωλήσεις από τους μικροεπενδυτές, οι οποίοι ήταν πωλητές για 8η συνεχή εβδομάδα και παραμένουν οι μεγαλύτεροι πωλητές από την αρχή του έτους.
"Ο κυλιόμενος μέσος όρος πωλήσεων 4 εβδομάδων από τη λιανική είναι ο μεγαλύτερος από τον Οκτώβριο του '21 και πλησιάζει σε γεγονός δύο τυπικών αποκλίσεων.
Η έρευνα GWIM υποδηλώνει αυξημένα επίπεδα παράπλευρων μετρητών και μετατοπίσεις σε ομόλογα/ μετρητά από μετοχές φέτος", ανέφεραν οι στρατηγικοί αναλυτές σε σημείωμα πελατών.
Τομεακά, οι υπηρεσίες τεχνολογίας και επικοινωνιών προσέλκυσαν τις μεγαλύτερες εισροές, σηματοδοτώντας ένα περιβάλλον διαπραγμάτευσης με αυξημένο ρίσκο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης