Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kilicdaroglu: Ερχόμαστε να σώσουμε την Τουρκία από την τρομοκρατία – Τα ψέματα τελείωσαν

Kilicdaroglu: Ερχόμαστε να σώσουμε την Τουρκία από την τρομοκρατία – Τα ψέματα τελείωσαν
Μήνυμα Κιλιτσντάρογλου μετά τη συμμαχία Ερντογάν-Ογάν
Σχετικά Άρθρα
«Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι με το μέρος της πώλησης αυτής της όμορφης χώρας και ποιος με το μέρος της πώλησης αυτής της όμορφης χώρας», σχολίασε με αφορμή τη στήριξη του Σινάν Ογάν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
«Ερχόμαστε να σώσουμε αυτή τη χώρα από την τρομοκρατία και τους πρόσφυγες. Αυτό είναι δημοψήφισμα. Κανείς δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν. Καλώ τα 8 εκατομμύρια πολίτες μας και όλους τους νέους μας που δεν προσήλθαν στις κάλπες», έγραψε ο στην ανάρτησή του στο Twitter.
O Sinan Ogan, ο οποίος ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα 22/5 ότι θα στηρίξει τον πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan στις προεδρικές εκλογές της 28ης Μαΐου.
Ο Sinan Ogan, ο οποίος ήταν υποψήφιος πρόεδρος με τη Συμμαχία ATA, έλαβε το 5,17% των ψήφων στις εκλογές της 14ης Μαΐου.
Την Κυριακή μοιράστηκε μια ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι θα ανακοινώσει τη θέση του σχετικά με το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών αυτή τη Δευτέρα (22 Μαΐου).
«Φτάσαμε στο συμπέρασμα των συζητήσεων που κάναμε. Όταν ολοκληρώσουμε τις συνομιλίες και τις συζητήσεις που θα κάνουμε αύριο, θα πάρουμε την απόφασή μας και θα τη μοιραστούμε με τα παιδιά του τουρκικού έθνους. Θέλουμε όλοι να ξέρουν ότι η απόφασή μας δεν θα δοθεί ως αντάλλαγμα για τίποτα, αλλά για το μέλλον του τουρκικού έθνους, για την ενότητα της χώρας μας, η σταθερότητα θα είναι σημαντική και ότι προσεγγίζουμε το θέμα χωρίς προσδοκίες αλλά με βάση αρχές», έγραψε την Κυριακή σε ανάρτησή του στο Twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης