Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανικά ΜΜΕ: Τουλάχιστον δύο Ουκρανοί πίσω από το sabotage στους αγωγούς Nord Stream

Γερμανικά ΜΜΕ: Τουλάχιστον δύο Ουκρανοί πίσω από το sabotage στους αγωγούς Nord Stream

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα με την έρευνα της γερμανικής εφημερίδας Suddeutsche Zeitung και άλλων γερμανικών ΜΜΕ

Σχετικά Άρθρα
Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε σχέση με τη δολιοφθορά στους αγωγούς φυσικού αγωγούς Nord Stream με αποκαλύψεις που βρίσκονται στο αντίποδα της προπαγάνδας των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφική έρευνα που διεξήγαγε η Suddeutsche Zeitung και άλλα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, πριν από αρκετούς μήνες η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας της Γερμανίας εντόπισε το ταξιδιωτικό γραφείο Feeria Lwowa στην Πολωνία, το οποίο ναύλωσε το γιοτ Andromeda που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι για τη πραγματοποίηση της δολοιοφθοράς των αγωγών Nord Stream.
Τουλάχιστον δύο Ουκρανοί ενδέχεται να βρίσκονται πίσω από τις εκρήξεις στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream και Nord Stream 2, ανέφερε την Κυριακή η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την καθημερινή εφημαερίδα και άλλα γερμανικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, πριν από αρκετούς μήνες η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας της Γερμανίας βρήκε το ταξιδιωτικό γραφείο Feeria Lwowa στην Πολωνία, το οποίο ναύλωσε το γιοτ Andromeda που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι για τις εκρήξεις του Nord Stream για να φτάσουν στο σημείο. .
Η εφημερίδα αναφέρει ωστόσο ότι πολλά πράγματα δείχνουν ότι η Feeria Lwowa ήταν μια ψευδή εταιρεία.
Δημιουργήθηκε το 2016 από δύο Ουκρανούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης