Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Sunak υποσχέθηκε στον Zelensky περισσότερα όπλα και μεγαλύτερη βοήθεια στη σύγκρουση με τη Ρωσία

Ο Sunak υποσχέθηκε στον Zelensky περισσότερα όπλα και μεγαλύτερη βοήθεια στη σύγκρουση με τη Ρωσία
Συνάντηση του Βρετανού πρωθυπουργού με τον Ουκρανό πρόεδρο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των G7 στην Ιαπωνία
Σχετικά Άρθρα
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak υποσχέθηκε στον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky ότι το Λονδίνο θα παράσχει περισσότερη βοήθεια στο Κίεβο στη σύγκρουσή του με τη Ρωσία, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του, μετά τη συνάντηση που είχαν το Σάββατο (20/5/2023) στη Χιροσίμα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των G7.
«Μετά τη συζήτησή τους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσει να παρέχει στην Ουκρανία τη στρατιωτική βοήθεια που απαιτείται για να κερδίσει τον πόλεμο και να εξασφαλίσει μια δίκαιη ειρήνη», ανέφερε η δήλωση.
«Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο Zelensky για την πολύ θετική πρόοδο στους G7 μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας και της παροχής μαχητικών αεροσκαφών».
«Οι ηγέτες ανυπομονούν να προχωρήσουν οι συνομιλίες με τις χώρες των G7 και άλλους εταίρους για την υποστήριξη της Ουκρανίας και τη δράση κατά της αποσταθεροποιητικής και παράνομης συμπεριφοράς της Ρωσίας», αναφέρεται στη βρετανική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης