Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηχηρό μήνυμα Putin: Η νεοαποικιακή Δύση δεν καταλαβαίνει ότι με τις επιθέσεις της η Ρωσία γίνεται ισχυρότερη

Ηχηρό μήνυμα Putin: Η νεοαποικιακή Δύση δεν καταλαβαίνει ότι με τις επιθέσεις της η Ρωσία γίνεται ισχυρότερη
Οι αντίπαλοι μας είναι προσκολλημένοι σε έναν νεοαποικιακό τρόπο σκέψης και δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η εθνική ποικιλομορφία της Ρωσίας κάνει τη χώρα πιο δυνατή, τόνισε ο Putin
Ηχηρό μήνυμα στη Δύση έστειλε την Παρασκευή (19/5/2023)  ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin στηλιτεύοντας τον νεοαποικιακό τρόπο σκέψης.
Οι αντίπαλοι μας είναι προσκολλημένοι σε έναν νεοαποικιακό τρόπο σκέψης και δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η εθνική ποικιλομορφία της Ρωσίας κάνει τη χώρα πιο δυνατή, τόνισε ο Putin μιλώντας στο Συμβούλιο Διεθνοτικών Σχέσεων.
«Οι αντίπαλοί μας που ανέφερα, οι άνθρωποι με νεοαποικιακή νοοτροπία - μισογύνηδες, στην πραγματικότητα - αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η εθνική διαφορετικότητα είναι ακριβώς αυτή που μας κάνει πιο δυνατούς», είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.
«Μάταια, περιμένουν κάτι να βγει από τις προσπάθειές τους», πρόσθεσε.
«Οι άνθρωποι που καθοδηγούνται από αυτή τη νεο-αποικιακή νοοτροπία - είναι πράγματι μισογύνηδες και θα έπαιρναν τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό των μισαλλοδοξιών.
Γιατί δεύτερη; Επειδή είναι μισογύνηδες», είπε αστειευόμενος ο Putin.
Δεν καταλαβαίνουν ότι «ο πολυεθνικός λαός της Ρωσίας γίνεται μόνο ισχυρότερος» εν μέσω εξωτερικής επιθετικότητας και εξωτερικής πίεσης, συνέχισε ο Ρώσος ηγέτης.

Διεθνοτική αρμονία

Η διεθνοτική αρμονία είναι το βασικό θεμέλιο του κράτους της Ρωσίας, υπογράμμισε ο Putin.
«Το κύριο πράγμα για εμάς είναι να δυναμώσουμε εκ των έσω, να ενισχύσουμε το κράτος μας, το θεμέλιο της πατρίδας μας και το μέλλον μας.
Αυτό το θεμέλιο είναι η διεθνοτική αρμονία», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό είναι απολύτως προφανές για μια τέτοια πολυεθνοτική χώρα όπως η Ρωσία.
«Αυτή είναι βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη του ρωσικού κράτους.
Όλοι πρέπει να το καταλάβουν και κανείς, ειδικά οι πραγματικοί Ρώσοι πατριώτες, δεν πρέπει ποτέ να εκμεταλλευτούν πολιτικά αυτό το ζήτημα και να το χρησιμοποιήσουν στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία.
Εάν είναι πραγματικά πατριώτες», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης