Τελευταία Νέα
Διεθνή

Morgan Stanley: Παραιτείται από CEO ο James Gorman

Morgan Stanley: Παραιτείται από CEO ο James Gorman
«Η χρονική στιγμή μετάβασης στη νέα εποχή δεν έχει καθοριστεί, αλλά θα συμβεί κάποια στιγμή τους επόμενους 12 μήνες», είπε ο CEO της Morgan Stanley, James Gorman
Στους επόμενους 12 μήνες θα παραιτηθεί από την θέση του ως επικεφαλής της Morgan Stanley ο James Gorman, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η τράπεζα.
Ειδικότερα, ο CEO του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος δήλωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου εντός του έτους, γεγονός το οποίο εκκινεί έναν αγώνα διαδοχής σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Wall Street.
Το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας περιόρισε την αναζήτηση του CEO σε τρεις «πολύ ισχυρούς» εσωτερικούς υποψηφίους, είπε ο Gorman στους μετόχους στην ετήσια συνέλευση της εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Ο Gorman θα αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστικού προέδρου «για ένα χρονικό διάστημα» μετά την παραίτηση από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
«Η χρονική στιγμή μετάβασης στη νέα εποχή δεν έχει καθοριστεί, αλλά θα συμβεί κάποια στιγμή τους επόμενους 12 μήνες», είπε ο Gorman.
«Αυτή είναι η τρέχουσα προσδοκία ελλείψει σημαντικής αλλαγής στο εξωτερικό περιβάλλον», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης