Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλβανία: Αιχμές Rama για ανάμειξη της Ελλάδας στην υπόθεση Μπελέρη για προεκλογικούς λόγους

Αλβανία: Αιχμές Rama για ανάμειξη της Ελλάδας στην υπόθεση Μπελέρη για προεκλογικούς λόγους
Aνάμειξη της Ελληνικής κυβέρνησης για προεκλογικούς λόγους στην Ελλάδα καταγγέλλει ο Rama
Σχετικά Άρθρα
Αιχμές κατά της Ελλάδας για ανάμειξη στα εσωτερικά της Αλβανίας, άφησε ο πρωθυπουργός Edi Rama, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, με αφρομή την υπόθεση Μπελέρη.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, o πρωθυπουργός της Αλβανίας άφησε ανοιχτά να εννοηθεί ότι  στην υπόθεση των εκλογών στη Χιμάρα, πρόκειται για ανάμειξη της Ελληνικής κυβέρνησης για προεκλογικούς λόγους στην Ελλάδα.
«Θέλω πρώτα να σεβαστώ τις εκλογές στην Ελλάδα και να κατανοήσω την φλεγμονοποίηση της ρητορικής» για το θέμα αυτό είπε ο Ράμα, προσθέτοντας ότι από τη δική του πλευρά θα καταβάλει προσπάθειες για περισσότερη μετριοφροσύνη και αυτοσυγκράτηση. «Είμαι, αποφασισμένος να κάνω το μέγιστο δυνατό, πριν να είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω αντίστοιχα» και πρόσθεσε ότι δε θα μιλήσει μέχρι το πέρας των εκλογών στην Ελλάδα.
Ολοκλήρωσε την διατύπωση του αυτή λέγοντας ότι «εγώ πιστεύω ότι η ελληνική μειονότητα δε αποτελεί κρέας για τα εκλογικά κανόνια κανενός, ούτε στην Αλβανία, ούτε στην Ελλάδα.»
Επίσης, αναφερόμενος στην αλβανική δικαιοσύνη είπε ότι παρά τα προβλήματά της δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και να τεθεί υπό πίεση από κανένα κυρίως από παράγοντες του εξωτερικού, εννοώντας τα ελληνικά αιτήματα για γνώση των ενοχοποιητικών στοιχείων στην υπόθεση Μπελέρη.
Στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν στην Αλβανία δύο είδη δικαιοσύνης, μια για τους Αλβανούς πολίτες αλβανικής εθνικότητας και μια για τους Αλβανούς και Έλληνες πολίτες ελληνικής εθνικότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης