Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκορωσία: Εμφάνιση του Lukashenko μετά τις φήμες ότι είναι βαριά άρρωστος

Λευκορωσία: Εμφάνιση του Lukashenko μετά τις φήμες ότι είναι βαριά άρρωστος
Επιστρέφοντας στο Μινσκ, ο πρόεδρος συμμετείχε στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στην Πλατεία Νίκης, αλλά δεν προέβη σε ομιλία πυροδοτώντας διάφορες φήμες που έκαναν λόγω για βαριά ασθένεια
Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Lukashenko έφτασε στο κεντρικό διοικητήριο της Πολεμικής Αεροπορίας και των Δυνάμεων Αεράμυνας τη Δευτέρα, όπου θα παρεβρεθεί σε έκθεση σχετικά με την οργάνωση και την εκτέλεση των καθηκόντων μάχης για την αεράμυνα, αναφέρει το πρακτορείο BelTA .
«Ο αρχηγός του κράτους επισκέπτεται το κεντρικό διοικητήριο της Πολεμικής Αεροπορίας και των Δυνάμεων Αεράμυνας», ανέφερε το πρακτορείο.
Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά σήμερα, από τις 9 Μαΐου.
"Χωρίς σπουδαίες αναφορές. Ας δούμε τι συμβαίνει στη χώρα μας", είπε ο Lukashenko στην αρχή της συνάντησης με τον αρχηγό του στρατού, σύμφωνα με το Pool of the First Telegram Channel.
Την Ημέρα της Νίκης, ο Lukashenko ήταν στην παρέλαση στη Μόσχα. Επιστρέφοντας στο Μινσκ, ο πρόεδρος συμμετείχε στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στην Πλατεία Νίκης, αλλά δεν προέβη σε ομιλία πυροδοτώντας διάφορες φήμες που έκαναν λόγω για βαριά ασθένεια.
Ο Lukashenko επίσης δεν εμφανίστηκε στην τελετή για τον εορτασμό της Ημέρας της σημαίας, του εθνόσημου και του ύμνου της χώρας στις 14 Μαΐου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης