Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολεμοχαρείς… οι Πολωνοί: Πρόωρες οι διαπραγματεύσεις για ειρήνη στην Ουκρανία

Πολεμοχαρείς… οι Πολωνοί: Πρόωρες οι διαπραγματεύσεις για ειρήνη στην Ουκρανία
Η Ρωσία δεν είναι έτοιμη για οποιαδήποτε ειρηνική προσέγγιση αναφέρει η Πολωνία
Σχετικά Άρθρα
Πρόωρες χαρακτηρίζει τις διαπραγματεύσεις για ειρήνη στην Ουκρανία η Πολωνία, η οποία υποστηρίζει πως η Ρωσία δεν είναι έτοιμη για οποιαδήποτε ειρηνική προσέγγιση.
Σε δηλώσεις του στον πολωνικό ραδιοφωνικό σταθμό RMF, o Marcin Przydacz, εκπρόσωπος του προέδρου της Πολωνίας και αρμόδιος για διεθνή θέματα, υποστήριξε πως η Ουκρανία δεν συλλέγει όπλα και οβίδες για μια διαπραγμάτευση με την Ρωσία.
«Μέχρι η μια ή η άλλη πλευρά να πραγματοποιήσει μια επιθετική ενέργεια ή μια αντεπίθεση, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για ετοιμότητα των δύο πλευρών για ειρηνευτικές συνομιλίες» είπε ο Przydacz, επισημαίνοντας πως δύο είναι οι κύριοι στόχοι του Κιέβου.

Οι δύο στόχοι

«Πρώτον, η επιθυμία να λάβει στρατιωτική υποστήριξη και όχι μόνο πριν από την αναμενόμενη αντεπίθεση.
Η Ουκρανία πρέπει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα μπορεί, συμπεριλαμβανομένων και οβίδων.
Αλλά χρειάζονται επίσης και οικονομική βοήθεια, καθώς η οικονομία τους έχει πληγεί ιδιαίτερα» υποστήριξε ο Πολωνός αξιωματούχος.
«Ο δεύτερος στόχος της δραστηριότητας του Προέδρου Zelensky είναι να κερδίσει πολιτική υποστήριξη, να αντιμετωπίσει όλες τις τάσεις πρόωρων διαπραγματεύσεων και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα στήριξης πριν από την επικείμενη αντεπίθεση» υπογράμμισε ο Przydacz

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης