Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τροχαίο με τουλάχιστον 13 νεκρούς στο Μεξικό – Μπορεί να ξεπεράσει τους 20 ο αριθμός των θυμάτων

Τροχαίο με τουλάχιστον 13 νεκρούς στο Μεξικό – Μπορεί να ξεπεράσει τους 20 ο αριθμός των θυμάτων
Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας
Τουλάχιστον είναι οι 13 νεκροί σε τροχαίο που σημειώθηκε στο Μεξικό, για το οποίο οι έρευνες συνεχίζονται και υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί στους 20.
Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 14/5 πρώτες σε τμήμα αυτοκινητόδρομου της μεξικανικής πολιτείας Tamaulipas (βόρεια) που συνδέει τις πόλεις Hidalgo και Zaragoza, στο νότιο τμήμα της πολιτείας, που γειτονεύει με τις ΗΠΑ, όπου συγκρούστηκε βαρύ φορτηγό με ρυμουλκούμενο και μικρό λεωφορείο.
Τα οχήματα πήραν φωτιά μετά τη σύγκρουση και κάποια από τα θύματα βρέθηκαν απανθρακωμένα.
Οι υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας «προσέφεραν τη βοήθειά τους και μέχρι στιγμής έχουν διαπιστώσει τον θάνατο 13 ανθρώπων», ανέφερε το υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Tamaulipas.
Πηγή προσκείμενη στην εισαγγελία, χωρίς να κατονομαστεί, ανέφερε ότι ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να γίνει ακόμη πιο βαρύς, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο οδηγός του φορτηγού ταξίδευε μαζί με μέλη της οικογένειάς του και μπορεί να έχασε επίσης τη ζωή του.
Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ, τα 13 θύματα ανήκαν στην ίδια οικογένεια και είχαν νοικιάσει το μικρό λεωφορείο για να πάνε από την πόλη Monterrey (βόρεια) στην πολιτεία Veracruz (ανατολικά), ενώ οι νεκροί ενδέχεται να ξεπεράσουν τους 20.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης