Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 θα επαναλειτουργήσει ο πυρηνικός σταθμός της Zaporizhia

Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 θα επαναλειτουργήσει ο πυρηνικός σταθμός της Zaporizhia
Οι εργαζόμενοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να μεταφερθούν σε ασφαλείς περιοχές.
Σχετικά Άρθρα
Ο πυρηνικός σταθμός της Zaporizhia ξεκινά να λειτουργεί κανονικά μετά από μια εβδομάδα παύσης των εργασιών από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2023, εάν το επιθυμούν, οι εργαζόμενοι μπορούν να μεταφερθούν σε ασφαλείς περιοχές, δήλωσε ο διευθυντής του πυρηνικού σταθμού, Yuriy Chernichuk, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ria Novosti τη Κυριακή 14 Μαΐου 2023.
«Συνάδελφοι, από αύριο εργαζόμαστε κανονικά.
Ο αριθμός του προσωπικού στο εργοτάξιο καθορίζεται από τον άμεσο προϊστάμενό σας, βάσει των εργασιών παραγωγής της μονάδα», επισήμανε ο Chernichuk σε ανάρτησή του στο κανάλι του Telegram.
Παράλληλα, σημείωσε, οι εργαζόμενοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να μεταφερθούν σε ασφαλείς περιοχές.
«Όσοι υπάλληλοι του εργοστασίου λάβουν απόφαση για προσωρινή μετεγκατάσταση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα προσωπικού για να το οργανώσουν και να διασφαλίσουν ότι το ζήτημα των μισθολογικών συνθηκών έχει επιλυθεί.
Εφιστώ την προσοχή των προϊσταμένων των τμημάτων ότι είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθούν οι πληροφορίες κάθε υπαλλήλου του.
Η κατάσταση είναι υπό τον προσωπικό μου έλεγχο», - είπε ο διευθυντής του σταθμού.
Η απόφαση να μετακινηθούν πολίτες από επικίνδυνες περιοχές βαθιά στην περιοχή ελήφθη από τον αναπληρωτή κυβερνήτη της περιοχής Zaporizhia Yevgeny Balitsky στις 5 Μαΐου.
Ο κατάλογος περιλαμβάνει 18 οικισμούς πρώτης γραμμής, συμπεριλαμβανομένου του Energodar.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης