Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραμένει υποψήφιος ο Μπελέρης παρότι φυλακισμένος: «Η ψήφος σας θα σώσει τον τόπο»

Παραμένει υποψήφιος ο Μπελέρης παρότι φυλακισμένος: «Η ψήφος σας θα σώσει τον τόπο»
Η ανακοίνωση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής για τις σημερινές δημοτικές εκλογές επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα Μπελέρη στις εκλογές της Κυριακής 14/5
Σχετικά Άρθρα
Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα Μπελέρη στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 14/5.
Υπενθυμίζεται πως την προφυλάκιση του ομογενούς υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη αποφάσισε το Σάββατο 13/5 το δικαστήριο του Αυλώνα στην Αλβανία, μετά από αυτόφωρο καθώς συνελήφθη την Πέμπτη, με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων ενόψει των σημερινών δημοτικών εκλογών στην Αλβανία.
Ο Μπελέρης μεταφέρθηκε στις φυλακές των Τιράνων όπου θα παραμείνει τουλάχιστον 10 μέρες
14_5.JPG
Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, με μήνυμα του μέσα από τη φυλακή, που μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ, ζήτησε από τους συμπατριώτες του να δώσουν στην κάλπη απάντηση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Ράμα, τονίζοντας πως: «Αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και την δημοκρατία».
Η προφυλάκιση Μπελέρη προκάλεσε ένταση στις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας, με το ΥΠΕΞ να κάνει λόγο για «σκανδαλώδη απόφαση εάν τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα».
Προφυλακισμένος κρίθηκε και ο στενός του συνεργάτης, Παντελής Κοκαβέσης, παρά τα προβλήματα υγείας.
2_151.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης